2777
2789
هداناجان ویارت سخته؟

من بیشتر سرگیجه دارم واز بوها فراریم   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیکلات چند روزه است؟بعضی وقتا با کیت مشخص نمیشه اگه میخوای مطمئن بشی سونو برو

28 روزه است، اینجا مثل ایران راحت نیست که بری مطب و بگی میخوام سونو بشم! سفت و سخت میگیرند و باید دلیل باشه واسه هرکاری و گرنه بیمه پول نمیده و باید ازاد پرداخت کنم و هزینه ازاد خیلی بالاست😭

@آرسااام   کجایی ؟

انشالله این ماه کلی بی بی مثبت  سعیده جان باران  دلشکسته  آدینه  زهرا یه بارداری سالم    الهم صلی علی محمد وال محمد وبقیه دوستانی که اقدامن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
28 روزه است، اینجا مثل ایران راحت نیست که بری مطب و بگی میخوام سونو بشم! سفت و سخت میگیرند و باید دل ...

باران عزیزم بدون استرس اقدام داشته باش مرتب  اصلا نا امید نشو  کیت و اینارا هم بیخیال شو  فقط باعث استرس میشع

خانوما یه سوال وقتی ترشحات خیلی ابکی و کش داره تخمک گذاریه یا بعدش🤔

اره 

نه عزیزم معلوم که داری مگه میشه ببین از۱۱دوره بروسونومعلوم کن کی ازادمیشه مثلا توماشین حساب تخمک گذا ...

اینجا راحت انجام نمیدند، حتی درمان هورمونی رو بعد دوسال دکتر شروع میکنه 😭

28 روزه است، اینجا مثل ایران راحت نیست که بری مطب و بگی میخوام سونو بشم! سفت و سخت میگیرند و باید دل ...

عزیزم اگر این ماه نشد بقول هدانا جون حتما یک ازمایش ذخیره تخمدان از دکترت تقاضا کن بنویسه، اینجوری خیالت راحت میشه اینقدر نگران نمیشی عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
منم داشتم سرگیجه الان ندارم

خداروشکر انشاله بهترم میشی

باران جون زیاد به کیت توجه نکن شما اقدام داشته باش چند بار هر چه بیشتر شانست بیشتر عزیزم، همون زمان ...

سال گذشته دوبار سونو واژینال شدم، هر دوبار هفته سوم دوره بودم و هر دوبار دکترم گفت: تخمک نداری، ولی نگران نباش احتمالا توی دوهفته اول آزاد شده. 

ولی واسه مانیتورینگ به من وقت نداد، گفت حالا برو اقدام کن تا بعد.

قبل کورتاژ تخمک گذاری ام با ترشحات تقریبا معلوم بود، اما از بعد کورتاژ هم خونریزی ام دو روزه شده و هم ترشحی ندارم. نکنه کورتاژ باعث چسبندگی شده باشه؟!😔😔

باران جان این ماه مرتب اقدام داشته باش اگه نشد حتما آزمایش بده برای ذخیرهء تخمدان      ...

هدانا جان، همسرم از این تیپ مردهای نیست که هر روز حاضر به اقدام باشه، خیلی تنبله 🙈، نهایتش بتونم دو یا سه بار ببرمش اقدام🙈🙈