2777
2789
نه عزیزم ویتامین ب فایده نداره قبل باردارشدنت هفته ای یه نوروبیون بزن باردارشدی ویتامین ب بدنت کامل ...

کاش به دکترم گفته بودم که قبلش حالم خیلی بد میشه 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
الهی عزیزم .انشاالله نی نی دختر باشه تا یه کم از غمت کمتر بشه.میدونم این غم فراموش شدنی نیست

مرسی عشقم انشا...اره اگه دخترباشه یعنی خدا خیلی دلمواروم کرده ترخدادعام کن دعاکن باشه عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا جان، ان شااله که جواب هر چی است، خیر باشه و به مصلحتت باشه.

عزیزم قوی باش، هنوز اتفاقی نیافتاده که روحیه ات رو از دست دادی! تو از چی این مرحله هم برمیایی. به خودت مسلط باش🙏🙏

برات دعا میکنم و ۱۰۰ صلوات میفرستم که اگه خدا مصلحت دیده با جلوگیری سفت و سختت، باردار باشی ، یه بارداری سالم، بعد ۹ ماه هم فرزند سالم و صالح ات رو به آغوش بگیری و عاقبت بخیر و نامدار باشه.

مرسی عشقم انشا...اره اگه دخترباشه یعنی خدا خیلی دلمواروم کرده ترخدادعام کن دعاکن باشه عزیزم

مهرا تعیین جنسیت میرفتی دکتر میگفت چ شبایی اقدام داشته باشی برا دختر دار شدن وپسر دار شدن

بچه ها من همش به خودم امیدواری میدم و میگم به مصلحت خدا بلاخره یه روز من هم مادر میشم.

اما امروز دلم خیلی گرفته و خیلی ناامیدم. امروز ۱۲ سیکلم و از صبح درد  تخمدان راست داشتم و با خودم گفتم حتما نشانه تخمک گذاری است و میرم اقدام. برای اینکه خیالم راحت شه، از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و در کمال ناباوری، فقط یه باند بود و حتی هاله هم نداشت. یعنی من هیچ تخمکی ندارم😭😭

بچه ها من همش به خودم امیدواری میدم و میگم به مصلحت خدا بلاخره یه روز من هم مادر میشم. اما امروز دل ...

سیکلات چند روزه است؟بعضی وقتا با کیت مشخص نمیشه اگه میخوای مطمئن بشی سونو برو

بچه ها من همش به خودم امیدواری میدم و میگم به مصلحت خدا بلاخره یه روز من هم مادر میشم. اما امروز دل ...

نه عزیزم معلوم که داری مگه میشه ببین از۱۱دوره بروسونومعلوم کن کی ازادمیشه مثلا توماشین حساب تخمک گذاری که حساب میکنم یک هفته فاصلس بین اون وسونو من تخمکم ۱۱ازادشد بادوره ۳۰روزه درحالی که همه میگن ۱۴یباربروسونودستت میاد