2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من فعلا خوبم خداروشکر.رگ رحمم که پاره شده میگن اگه استداحت مطلق کنم ممکنه  بسته بشه .

الان استراحتم و خونریزیم کمتر شده.

بچه ها روزی که سوره حشر نوبت من بود دقیقا روز جراحیم بود که دکتره بهم گفت این جراحی خیلی عوارض داره پاشو برو من دلم نمیاد عملت کنم . تمام پولارو هم پس دادن .ممنونم از همتون واسم دعا کردی.دقیقا ساعتایی که رو تخت اتاق عمل بودم و سونوم میکرد داشت تصمیم میگرفت با ساعتایی که بچه ها اومدن نوشتن نازی واست خوندیم سوره حشر رو تقریبا یکی هست😭😭😭😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
عزیز دلم از خدا برات آرامش میخام..منم یه بچه میبینم مخصوصا نوزاد حالم بد میشه.بعضی موقع ها فکر میکنم ...

قربون دلت برم منم خیلی دلم از دنیا پره وگله دارم امروز رفتم پیش دخترم حالم یکم بهتره 

اما امان از دلتنگی

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
بچه ها من فعلا خوبم خداروشکر.رگ رحمم که پاره شده میگن اگه استداحت مطلق کنم ممکنه  بسته بشه . ا ...

الهی، انشالله بزودی خوب شی عزیزم دامنت سبز شه بیای بگی هممونو خوشحال کنی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچه ها من فعلا خوبم خداروشکر.رگ رحمم که پاره شده میگن اگه استداحت مطلق کنم ممکنه  بسته بشه . ا ...

سلام عزیزم من تازه اومدم این تاپیک، ولی وقتی پستات رو.میخوندم کلی برات گریه میکردم خوشحالم بهتری انشالله بهترم میشی 

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
انشالله  تنها جون خيلي دعات كردم نمي دونم شما بودي يا عريب چهار سال ناراحتي........ همش تو حر ...

مرسی زیبا جون.یه دنیا ممنون که پیش امام رضا یادم کردی دعام کردی.خدا رو شکر که تو این موقعیت قرار گرفتم تا دوستای خوبی مثل شما برام دعا کنن.آره عزیزم من ۴ سال درد و رنج کشیدم ولی به برکت و اجابت دعای شما امیدوارم.ان شاءالله که امام رضا خودش آرومت کنه و دعاهاتو اجابت کنه و بزودی شاهد بهترین لحظات زندگیت هر آنچه که میخوای بشی.

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
منم میخام به این بچه کمک کنم از کی باید آدرسش رو بگیرم

عزیزم مسئول این موسسه مامان روشناس پیچ داره تو انیستا میتونی اونجا باهاشون صحبت کنی از طریق ایشون کمک کنی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم میشه بگی من چجوری میتونم به این بچه کمک کنم

عزیزم مامان روشنا جون یه مرکز خیره راه انداخته .وبرای بچه ها و کسایی که فقیرن پول جمع میکنه..اگه میخای کمک کنی تو پیجش شماره کارت و گذاشته ..اگه میخای فقط به اون بچه کمک کنی باید ازش بپرسم 

دختر ناز مامان امروز خیلی دلم برات تنگ شده دقیقا دوهفته پیش من پشت در عمل بودم وبرای تو دعای شفا میخ ...

خیلی دلم گرفت برا چیزایی که نوشتی هر چند از قول همه ماست.با جون و دل درک میکنم میفهممت وقتی میگی دلت برای بوی تنش تنگ شده مثل من که دو سال و دو ماهه که بی قرار بچمم و روزی نیست اصلا لحظه ای نیست که یادش نکنم اماچه میشه کرد حکمت خدا قسمت خداست نمیدونم باید با این درد و غم زندگی کنیم اونا در نهایت در کنار ما قرار میگیرن مطمئن باش اونا واسطه ما تو اون دنیان‌.براش هر کادویی دوس داری تصور کن و با صلوات و دعا و قرآن براش بفرست.از خدا میخوام آرومت کنه

سلام دوستان خوندن پست خیلی از شماها دلم رو بی قرار کرد دوستایی که خونريزي دارن یا قراره عمل شن عزیزا ...

وقتی ما پستای همو میخونیم میفهمیم که فقط ما نیستیم قطعا آخرینشم نخواهیم بود خیلیا هستن که این دردو تجربه کردن باهاش کنار اومدن و زندگی کردن باید از اونا درس بگیریم محکم باشیم به اینکه لایق مادر بودن فرشته ای در بهشتیم به خودمون افتخار کنیم خدا قطعا برامون جبران میکنه بچه هامونو در بهترین زمان و مکان در کنارمون قرار میده مطمئن باش.به من کتاب مسکن الفواد( آرامبخش دل داغدیدگان)خیلی کمک کرد.تونستی دانلودش کن بخون

عزیزم میشه بگی من چجوری میتونم به این بچه کمک کنم

میتونی عصو گروه تلگرام بشی مامان روشنا هم عصو گروهه  اونم مرداد ماه دختر ۶ سالشو تو تصادف از دست داد   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین