2777
2789
من دو تا آزمایش به فاصله دو هفته ای انجام دادم تو یکیش آنزیمام خیلی بالاست یکیش اومده پایین و فقط یک ...

سمیرا جونم توکلت به خدا باشه.دکتر مرصوصی برای آزمایشات تکمیلی خودایمنی کدوم دکتر بهت معرفی کرده؟؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم منم بقایا داشتم رحم منو با دست تمیز کردن ولی باز ی تیکه ۲و نیم سانتی مونده بود ،،، ۲ ماه خوونر ...

سلام سونو داپلر کردن

سلام بچه ها من رفتم واسه عمل ۱۳ تومن هم هزینه پرداخت کردم دارو و همه چی هم گرفتیم روی تخت عمل خوابیدم.دکتر اومد منو دید و حجم خونریزی رو پرسید و زمانیکه متوجه ششد کمتر شده نسبت به قبل .گفت چون بچه نداری دلم نمیاد عملت کنم .برو استراحت کن اگه خونریزیت یهو زیاد شد او رژانسی میبرمت اتاق عمل

پول و همه چی هم پس دادن.

یه عالمه اثر انگشت گرفتن قبل عمل این رحم دیگه واسه من رحم نمیشه

بچه ها میترسم در اثر خونریزی برم تو کما. پس کی قطع میشه این خونریزی لعنتی

الان استراحت مطلقم  فقط دستشویی میرم

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو تا آزمایش به فاصله دو هفته ای انجام دادم تو یکیش آنزیمام خیلی بالاست یکیش اومده پایین و فقط یک ...

سمیرا جون، ان شااله که هیچ مشکل خاصی وجود نداشته باشه و این ۹ ماه به سلامتی بگذره و به سلامتی فرزندت رو به آغوش بگیری. و ان شااله که فرزندت سالم، عاقبت بخیر و نامدار باشه🙏

سلام سونو داپلر کردن سلام بچه ها من رفتم واسه عمل ۱۳ تومن هم هزینه پرداخت کردم دارو و همه چی هم گرف ...

نازی جان، اگه به دکترت اعتماد داری، بد به دلت راه نده و فقط به خدا توکل کن و به حرف دکترت گوش کن، اگر نمی تونی بهش  اعتماد کنی، با چند دکتر دیگه هم حرف بزن

سلام دوستای عزیزم.امیدوارم همگی به حاجتای دلتون برسید و آرامش خیلی زود برگرده به زندگیتون.

ی سوال دارم. میشه به بی بی چک بعد ده دقیقه اعتماد کرد؟

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
سلام دوستای عزیزم.امیدوارم همگی به حاجتای دلتون برسید و آرامش خیلی زود برگرده به زندگیتون. ی سوال د ...

اره عزیزم میشه گاهی اوقات این اتفاق می افته ، انشالله بارداری 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

خیلی ممنونم سعیده جان. دعا کنید اگه باردار باشم مثل قبلیه نشه.

ان شاالله همین ماه هم شما خبر بارداریتو بدی عزیزم.

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
عزیزم خوبی..ببخشید تاخیر داشتم.. من مطمعنم اگه پیش این دکتر بری جواب میگیری..سه نفر از فامیلامون رف ...

عزیز دلم ممنونت هستم خیلی لطف کردی

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
انشاالله که خدا خودش بهت کمک کنه عزیزم 

الانتلفن زدم به دکتر زنانم میگه چرا برگشتی ممکنه بری توی کما😭😭😭

نمیدونم باید چیکار کنم .من که رفتم رو تخت اتاق عمل خوابیدم عملم نکرد

وای خدا  دعا کنید برام😭😭😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
کی نوبت داری عزیزم چرا میترسی اصلا نگران نباش فقط از خدا بخواه سالم بهت بدش  هرچی دکترم گفت انج ...

باید چهارشنبه برم آزمایش بدم جوابشم یک هفته ای آماده میشه.آره واقعا استرس داغون میکنه کار خوبی میکنی که آرومی اما من خیلی اعصابم داغونه اصلا اسم کبد میاد تنم میلرزه.دعا کن برام بخیر بگذره

من جمله تو بودم و نمی دانستم...