💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاءالله .مهرا جون همینطور برای شما.ان شاءالله دلت شاد بشه و آروم.هر چند میدونیم که بچه هامون برنمیگردن اما برا خدا کاری ندار اینقدر بچه همون شبیه قبلیا باشن که تموم حسرتمونو پر کنن
تنها جون چرا چهار سال طول کشیده تا مامان بشی ؟ ببخشید من همه رو قاطی کردم با هم تنها ج ...
من مامان صالحم آذر جون.دو سال و نیم بعد از آسمونی شدن پسرم باردار نشدم و یک سال و نیمم غصه بخاطر بیماری پسرم و زجر این که ممکنه از دست بدمش میشه ۴ سال غم
خانمها چرا نمیاین بریم و ا ت س ا پ ؟ اونجا خیلی راحت تر نیس؟
@baby_1398
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
ببخشید هدا نا جون شما که میگی الان آنزیم خاتون رفته بالا دکتر نگفته مشکلی به وجود میاد یا نه. خطرناک ...
هنوز نوبت دکتر نشد برم اره باید مواطب باشیم