2777
2789
ممنون عزیزم من هم دیروز خوندم دو بار هر چند شما زحمت روز اول رو هم کشیده بودی گفتم هر 40 روز رو بخون ...

عزیزم بیا تاپیکای من چله سوره حشر مخصوصا مامانی دلشکسته  صفحه آخر اونجا لیستو گذاشتم برای خودت یادداشت کن که هر روز به نیت چه کسی بخونی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها جون عزیزم انشالله همه چی برات ختم بخیر شه گلم دیروز من  بجاتون ختم شروع کردم گلم شما از ام ...

ممنون عزیزم لطف کردی.ان شاءالله همه حاجت روا بشن

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
انشا...صالحت وبزودی بغل میکنی ودلت اروم میشه عزیزم منم ۶ماه دلم گرفته باهیچ چیزوهیچکس بازنمیشه میگم ...

ان شاءالله .مهرا جون همینطور برای شما.ان شاءالله دلت شاد بشه و آروم.هر چند میدونیم که بچه هامون برنمیگردن اما برا خدا کاری ندار اینقدر بچه همون شبیه قبلیا باشن که تموم حسرتمونو پر کنن

تنها جون چرا چهار سال طول کشیده تا مامان بشی ؟  ببخشید من همه رو قاطی کردم با هم  تنها ج ...

من مامان صالحم آذر جون.دو سال و نیم بعد از آسمونی شدن پسرم باردار نشدم و یک سال و نیمم غصه بخاطر بیماری پسرم و زجر این که ممکنه از دست بدمش میشه ۴ سال غم

ان شاءالله .مهرا جون همینطور برای شما.ان شاءالله دلت شاد بشه و آروم.هر چند میدونیم که بچه هامون برنم ...

فدات شم عزیزم من بچموندیدم هیچی ازش ندارم جزیه حسرت فقط میخام سالم باشه دخترباشه همین

خانمها چرا نمیاین بریم و ا ت س ا پ ؟ اونجا خیلی راحت تر نیس؟ 

@baby_1398

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ببخشید هدا نا جون شما که میگی الان آنزیم خاتون رفته بالا دکتر نگفته مشکلی به وجود میاد یا نه. خطرناک ...

هنوز نوبت دکتر نشد برم   اره باید مواطب باشیم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
کسی کم کاری تیرویید نداره؟

من دارم دارو میخورم و الان نرماله

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم