2777
2789
فدات عزیزم ..منم این هفته درگیر دکتر بودم ..تمام پرونده خودم و پسرم بردم به دکتر نشون دادم..دکتر گفت ...

انشالله ازمایشات خودتم همش خوب باشه و بزودی دوباره یک فرشته ناز کوچولو تو دلت بیاد 🤲🤲

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم تاپیکشو بگو

میشه تگش کنی چون تو یه تاپیک دیگه داشت میگفت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

دوستان شبکه خبر زیرنویس داشت که واکسینه بشین کجا باید سوال کنیم اصلا الان میشه واکسن بزنیم من هم باردارم هم مشکل قلبی دارم چکار کنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فدات عزیزم ..منم این هفته درگیر دکتر بودم ..تمام پرونده خودم و پسرم بردم به دکتر نشون دادم..دکتر گفت ...

عزیز دلم دکترا گاهی خیلی کوتاهی میکنن مثل دکتری که پسرم بردم اگه زودتر متوجه میشد اینجوری نمیشد

به شوهرم میگم مگه اینا وجدان ندارن حتما ندارن وگرنه چطور راحت میخوابیدن وجون بقیه براشون مهم نیست کوتاهی میکنن چرا آیا اگه بچه یا نزدیکان خودشون بودم همینقدر کوتاهی میکردن مسلما نه

دیشب حواب میبینم بچم دنیا میاد و پرستارها دورشن میگن خونش مشکل داره ماهام امکانات نداریم منم اینقدر گریه میکمم داد میزنم میگم بچمو پارسال از دست دادم اینو نجات بدین خیلی بد بود    بعد میبینم مادر بزرگم که فوت شده میاد میگه از مکه اومدم بهم میگه بیا سرتو بزار تو بغلم هر چقدر میخای گریه کن میگم چقدر بغلت خوشبو هست😭😭😭😭

دیشب حواب میبینم بچم دنیا میاد و پرستارها دورشن میگن خونش مشکل داره ماهام امکانات نداریم منم اینقدر ...

هدانا جان ای کاش منم طبیعی میکردم والان اقدام میکردم.حالا دیگه به گذشته فک نکن بخاطر بچه تو دلیت...خودتو عذاب نده خدابزرکه انشالله روزای خوشی در پیش داری

دوستان شبکه خبر زیرنویس داشت که واکسینه بشین کجا باید سوال کنیم اصلا الان میشه واکسن بزنیم من هم بار ...

واکسن انفودانزا رو میگی هدانا جون، مگه پیدا میشه اعلام کردن نگران نباشین به حد کافی توزیع شده ، اصلا نیستش داروخونها

خواهرزادم گرفته انفولانزا خیلی حالش بده از دیروز سه بار بردنش بیمارستان بچه داد میزنه کمکم کنید دارم میمیرم، بدن درد شدید عضلاتش میگیره تب استفراغ یک اوضاعیه، بیمارستانها حتی جا ندارن برای خوابوندن ازبس شلوغه

@mrym1983   کجایی عزیرم؟بچه دلشون برات تنگ شده؟دختر گلت چطوره

سلام عزیزم

سلام بچه ها

هنوز به دنیا نیومده...حسابی کلافه ام... تا یکشنبه 40 هفته تمام میشه و اگه طبیعی نیاد سزارین میکنن دیگه..ختم قران هم که گذاشتین من جز نه بودم نصفشو خوندم بقیه اشو تا شب میخونم حتما

نتونستم تمام صفحات رو بخونم 

مامانای جدید کیا اضافه شدن؟ فقط مهرا جان و هدانا جان رو یادمه باردار شدن و فک کنم مصی هم بود ...

انشاالله همتون بارداری های بی خطر و پر از خوشی داشته باشید و بچه هاتونو سالم بغل کنید

هدانا جان ای کاش منم طبیعی میکردم والان اقدام میکردم.حالا دیگه به گذشته فک نکن بخاطر بچه تو دلیت...خ ...

ممنون عزیز دلم حتما یه دکتر دیگه مشورت کن تو سایت میتونی بخش کلنیک هم بپرسی  دکترا چطور میگن ممکنه باز اتفاق بیفته من اطرافم ندیدم کسی دوبار بچش مرده بدنیا میاد  همیشه میگن طبیعی سه ماه سزارین ۶ ماه 

خواهرزادم گرفته انفولانزا خیلی حالش بده از دیروز سه بار بردنش بیمارستان بچه داد میزنه کمکم کنید دارم ...

وای الهی عزیزم خدا کمکش کنه چند سالشه  کاش این بیماری زودتر ریشه کن بشه

سلام عزیزم سلام بچه ها هنوز به دنیا نیومده...حسابی کلافه ام... تا یکشنبه 40 هفته تمام میشه و اگه ط ...

انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم 

خواهرزادم گرفته انفولانزا خیلی حالش بده از دیروز سه بار بردنش بیمارستان بچه داد میزنه کمکم کنید دارم ...

سعیده جان پسرم از خواب بیدار شد پای راستش ول میشه نمیتونه درست راه بره یه دفعه میفته میتونه از ضربه باشه  یا چیز دیگه جرات هم نمیکنم ببرم بیمارستان بخاطرآنفولانزا