2777
2789
اسم منم بنویسید واسه ختم من دارم دیوونه میشم .ما که مطمینم مشکل ژنتیکی نداریم جنینم که مغزش رشد ندا ...

ان شاءالله به زودی دوباره باردار میشی گلم این بار صحیح و سالم دنیا میاد 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درخواستتو قبول کردم ولی تو لیستم نیومدی 🤔🤔من درخواست میدم

باشه ممنون میخوام بهت پیام بدم کارت دارم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
بچها بیان بگن اسماشونو اگر مشکلی نیست من یادداشت میکنم بعد میام اینجا مینویسم کلی چهل یک نفر شدیم شر ...

سعیده جان من جز سی ام رو خوندم و همه تک تک یادم بودید هر کدوم از شما را یک جوری یادم هست

دعا کردم البته اگر خدا صدام رو بشنوه
اول از اینکه بهم جرات دادی قران رو بخونم ممنونم چون بعد از فرشته ام سخت به سمت قران می رفتم چون خیلی ناراحت هستم که حکمت خدا با آرزوی من یکی نشد یکی نشد که بچه ام رو نتوستم بغل کنم
و بعد از اینکه تو امام زاده برام نماز خوندی
خدا دلت رو شاد کنه

سعیده جان من جز سی ام رو خوندم و همه تک تک یادم بودید هر کدوم از شما را یک جوری یادم هست  دعا ...

حاجت روا بشی زیبای عزیزم، خدای ما هم بزرگه مطمئن باش کمکمون میکنه ، اسمتو تو ختم جدید بنویسم که سوره حشر یا سوره مریم ؟

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچها چله سوره فجر یا مریم ویا یاسین داریم هر کدومتون دوست دارین بگید اسمتون یادداشت کنم

بچهای که گفتن اسمشونو بنویسم خیالشون راحت نوشتم  اسمتونو عزیزای دلم 

سلام دوستای گلم

بچه ها خیلی حالم گرفته اس،داغونم یه حقایقی در مورد بچم فهمیدم که حالم و بدتر کرده.

ولی الان برا این ناراحتم که فردا شب عروسی یکی از اقوامه، حالم خیلی بده، مامانم اینا اصرار دارن که باید بیای، باور کنید نمی تونم برم حالم بده من آخه چطوری برم تالار بشینم؟ الان هیچ شادی دلم و شاد نمیکنه جز اینکه بچمو بذارن بغلم. شما جای من بودید چه می کردید؟ 

خانوادم می ترسن از افسردگی، میگن باید بیای روحیت عوض شه، ولی من اگه برم روحیم بدتر میشه، آخ خدا چیکار کنم، آخه این چه اتفاقیه کسی درکم نمیکنه، همه از من انتظار دارن یه جور رفتار کنم که اصلا هیچی نبوده، حتی خانوادم که جونم براشون در میره، از اون طرف هم اگه بگوش نکنم کلی هم غم و غصه منو می خورن، میدونم اوناهم داغونن، نمی دونم چه غلطی کنم، اعصابم بهم ریخته

خسته ام فقط می خوام کاش منم بعد این اتفاق نبودم، دارم میترکم.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام دوستای گلم بچه ها خیلی حالم گرفته اس،داغونم یه حقایقی در مورد بچم فهمیدم که حالم و بدتر کرده. ...

عزیزم میدونم داغ بچه سخته هیچ کس جای شما نیست و نمیتونه باشه ولی تا کی میخوای ادامه بدی زندگی شما ادامه داره باید از یکجایی شروع کنی، اگه شما صبح تا شب شب تا صبح گریه کنی با کسی حرف نزنی جایی نری کسیو نبینی فرشتت برمیگرده نه برنمیگرده فقط اینکه خودتو داغون میکنی اطرافیانتو داغون میکنی ادمایی که دوسشون داری زجر میدی پدر مادرت بیشتر از خودت برای شما غصه میخورن دیگه بسه عزیزم من نمیگم بچتو فراموش کن نه شما نه بقیه بچها هیچ وقت نمیتونیین بچهاتونو فراموش کنید ولی اینقدر خودخواه نباشید لطفا یه نگاه به چهره پدر مادرتون بکنید بعد ببینید کارتون درسته یا نه تو روخدا یکم بیشتر فکر کنید

سلام به همه مادرای عزیز ..من نت نداشتم..چه خبر همه خوبین انشاالله 

سلام ماریا جون خوبی ، چند روزه منتظرتیم نبودی، تازه نتتون وصل شد

بچها چله سوره فجر یا مریم ویا یاسین داریم هر کدومتون دوست دارین بگید اسمتون یادداشت کنم بچهای که گف ...

سلام سعیده جون خوبی عزیزم..سوره فجر که خوندیم یه سوره دیکه بخونیم..راستی ختم قرآن چی شد ؟؟

سلام سعیده جون خوبی عزیزم..سوره فجر که خوندیم یه سوره دیکه بخونیم..راستی ختم قرآن چی شد ؟؟

ختم شروع کردیم عزیزم بخون امشب فردا و پس فردا وقت داری گلم

از شنبه یا یکشنبه انشالله میخوایم یک چله دیگه رو شروع کنیم فعلا داریم اسامی مینویسیم اونایی که دوست دارن تو چله شرکت کنن عزیزم