2777
2789
بعید نیست باردار باشی بابت رنگ هم نگران نباشه تا دوسه هفته اول بارداری اگه قرار  باشه تاثیر بدی ...

فعلا منتظرم ببینم پریود میشم یا نه 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من ماه قبل دوره ام 40 روزه بود نوبت دکتر رو از دوماه پیش گرفته بودم شد روز 17 سیکلم 19 ابان ...

عزیزم بیبی بزار تو که نمیدونی کی آزاد شده؟تخمک تا ۴۸ساعتم زنده میمونه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
من یه سقط تو ۷ هفته داشتم و ی سزارین تو ۳۰ هفته دوقلو بودن بعد ۳ روز پر کشیدن خیلی روزای سختی رو پشت ...

خداروشکر عزیزم انشاالله که بسلامتی بیاد بغلت وبزرگش کنی برای ماهم دعا کن

عزیزم بیبی بزار تو که نمیدونی کی آزاد شده؟تخمک تا ۴۸ساعتم زنده میمونه

اسم بی بی چک میاد وحشت میکنم 

اخه ماه قبل 40 روزه بودم شاید الانم اونجوریه 

علایم خاصی ندارم اون بار لک لانه گزینی دیدم سینه هام تیرمیکشید قشنگ فهمیدم باردارم الان هیچی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
اسم بی بی چک میاد وحشت میکنم  اخه ماه قبل 40 روزه بودم شاید الانم اونجوریه  علایم خاصی ن ...

شاید اینبار اون علایمو نداری بنطر من زودتر بفهمی بهتره بابت رنگ موهاتم نگران نباش دوستم چند بار اوایل حاملیگش رنگ کرد چون اون رنگ دلخواهش نمیشدن البته نمیدونست بارداره

انشالله باردار باشی عزیزم بماهم خبر خوش بدی

هرچی خواست خداس ولی بعید میدونم

اخه دفه قبل 8ماه طول کشید تا باردار بشم دارو خوردم

الان بدون دارو با یه بار نزدیکی محاله

بچها از شنبه چله شروع میکنیم سوره حشر، سوره مریم یا سوره یاسین باشه لطفا بیاین بگین تا انشالله از شن ...

سوره مریم بخونید عالیه من امروز روز 15 چله مریم ام به خدا عاشق سوره اش شدم مخصوصا ایه های اول 

ان شاءالله نتیجه بگیرن همه

ولی پارسال تخمک های من 12 بودن برا همین دارو خوردم چرا الان 23 شدن عجیبه برام

خدا بهت صبر بده. نامید نشو نازی جان. لطفا محکم ادامه بده. ان شااله اینبار فرزندت رو با هر جنسیتی که ...

نمیدونم اگه باز بگم توکل به خدا ..خدا نمیگه این چقدر بی عار و پوست کلفته😭😭😭

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
ولی پارسال تخمک های من 12 بودن برا همین دارو خوردم چرا الان 23 شدن عجیبه برام

من که با اینکه یبار اقدام داشتم اونم دور از تخمکگزاری ولی همچنان منتطرم در سریع ترین زمان بیبی بزارم اون ماه قبلم که اقدام نداشتم بیبی گذاشتم کلا توهم زدم

من که با اینکه یبار اقدام داشتم اونم دور از تخمکگزاری ولی همچنان منتطرم در سریع ترین زمان بیبی بزارم ...

من شوهرم میگفت تست بخرم بزنی 

گفتم توهم زدی کدوم بارداری مگه ادم الکی باردار میشه 😂😂