2777
2789
اصل قضیه رو به همه نگفتم .گفتم سقط شد. یکی میگه بچه بعدی سرکلاژ کن یکی میگه رحمت نمیتونه بچه نگه دا ...

خدا بهت صبر بده. نامید نشو نازی جان.

لطفا محکم ادامه بده. ان شااله اینبار فرزندت رو با هر جنسیتی که است، سالم و صالح و نامدار به آغوش بگیری🙏

وای بچه ها این آنفولانزا دیگه چی بود همه دارن میگن استرس گرفتم  بخدا  کاش هیچکس مبتلا نشه

انفولانزا n1h1عزیزم اگر اشتباه ننوشته باشم همون انفولانزای خوکی ، امروز دیگه اعتراف کردن که تا الان ۱۵ نفر فوت شدن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ومطمئن باش امار بیشتر از اینه وقتی تو یه استان کوچیک مثل استان ما ۳ نفر فوت شدن بعد تو کل کشور ۱۵ نفر فوتی داشتن، تا چند روز پیش میگفتن شایعس الان دیگه گفتن ظهر اخبار اعلام کرد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
خواهرم زایمان کرده ۳۴ هفته است میگن بچش خیلی ریزه سزارین شده آخه من چطوری برم پیشش ..ففلا سرماخوردگی ...

برای عزیزم، نترس. خواهر زاده ات هست، برو و تمام محبتت رو به نوزاد نورسیده هدیه کن، ان شااله خدا دل خودت رو هم به زودی شاد میکنه🙏

من یه سقط تو ۷ هفته داشتم و ی سزارین تو ۳۰ هفته دوقلو بودن بعد ۳ روز پر کشیدن خیلی روزای سختی رو پشت سر گذاشتم الانم منتظر دخترم هستم استراحت مطلق تو این بارداری هم استرسهای زیادی رو پشت سر گذاشتم دعا کنید دخترم به موقع بیاد الانم استرس بیمارستان و nicu  رو دارم 

من یه سقط تو ۷ هفته داشتم و ی سزارین تو ۳۰ هفته دوقلو بودن بعد ۳ روز پر کشیدن خیلی روزای سختی رو پشت ...

ان شااله که دخترت سالم به بغلت بیاد و عاقبت بخیر و نامدار باشه🙏🙏

لطفا واسه ما هم دعا کن که به مصلحت خدا و به شرط عافیت، طعم مادر شدن رو بچشیم.🙏🙏

بچه ها من ماه قبل دوره ام 40 روزه بود نوبت دکتر رو از دوماه پیش گرفته بودم شد روز 17 سیکلم 19 ابان

دکتر سونو کرد گفت یه تخمک 23 داری ولی من اتا چند روز بعدش اقدام نکردم ولی یه بار نزدیکی کردم دیگه جلوگیری نکردم چون دکتر گفت اقدام کن 

حالا از موعدم گذشته ولی بعید میدونم خبری باشه 

نظر شما چیه ؟ به نظرتون امکان داره با اون یه بار چند روز بعد تخمک گذاری باردار شده باشم

خودم میگم دوره ام مث ماه قبله حتما 

این ماه موهامو رنگ کردم کاش زودتر پریود بیاد ذهنم درگیره

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
من یه سقط تو ۷ هفته داشتم و ی سزارین تو ۳۰ هفته دوقلو بودن بعد ۳ روز پر کشیدن خیلی روزای سختی رو پشت ...

اخی عزیزم درکت میکنم

خداروشکر که بارداری الان ان شاءالله به سلامتی بغلش میگیری

واسه منم دعا کن 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
بچه من ماه قبل دوره ام 40 روزه بود نوبت دکتر رو از دوماه پیش گرفته بودم شد روز 17 سیکلم 19 ابان &nb ...

بعید نیست باردار باشی بابت رنگ هم نگران نباشه تا دوسه هفته اول بارداری اگه قرار  باشه تاثیر بدی رو جنین داشته باشه با پریودی دفع میشه و اصلا نمی فهمی بارداری اگرم بمونه ک سالمه اصطلاحا دکترا میگن هفته های همه یا هیچ