2777
2789
زهرا جونم ببین من استخاره باز کردم گفت ترس هات باعث  از رفتن بچه میشه بهم گفت ترسهات بریز دور&n ...

به منم گفت بزرگترین بلای جونت استرس ولی کیه ک بفهمه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

خواستم از خدا اینه بارداری زمانی بهم قسمت کنه بدونه توانای دارم.بچم سالم برسه بغلم واقعا توانایی اتفاق دیگه ندارم  

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکت میکنم فدات شم من خودم ۴ سال هر کار کردم حامله نشدم بعد اون خواستم برمiui که جور نشد حامله شدم ت ...

عزیزم ان شاءالله ایندفعه بارداری و بسلامتی میاد بغلت.فرشته جون ما هم فامیلیم بدبختانه یه سال درگیر آزمایشات ژنتیک بودیم آخرم هیچی معلوم نشد گفتن شاید جهش بوده شایدم خطای پزشکی بهر حال ما هم مثل بقیه فامیلا ریسک ۲۵ درصدی

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
به منم گفت بزرگترین بلای جونت استرس ولی کیه ک بفهمه

همون دیه این استرس باید از خودمون دور کنیم من که استرس انگار شده عضو بدنم 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
اتفاقا زهراجون دو روزه کارم گریه ست.برعکس وقتی که صالحو باردار بودم انگار رو ابرا راه میرفتم ولی برا ...

نه عزیزم اینجوری نکن میدونم خودمم بعد پسرم تو دو تای بارداریم فقط استرس داشتم به ضررم تموم شد بسپار بخدا ایشالا نامیدت نمیکنه نگران اونم نباش بخدا بزودی کنترل میشه گناه داره به اون نی نی رحم کم 

عزیزم ان شاءالله ایندفعه بارداری و بسلامتی میاد بغلت.فرشته جون ما هم فامیلیم بدبختانه یه سال درگیر آ ...

همون نگرانم کرده که بیام پیگیر بشم آخرم چیزی نفهمن کوفتی این ژنتیک مثالش یکی دوتا نیست ...به شوهرم میگفتم این بارم اقدام کنم همینطوری اگه باز زبونم لال مشکلی پیش اومد برم ژنتیک آز بدم

عزیزم ان شاءالله ایندفعه بارداری و بسلامتی میاد بغلت.فرشته جون ما هم فامیلیم بدبختانه یه سال درگیر آ ...

نصبتتون چیه 🤔

همون دیه این استرس باید از خودمون دور کنیم من که استرس انگار شده عضو بدنم 

دقیقا میدونی تقصیر نداریم از بس زجر کشیدیم دیگه نمیتونم نداشته باشیم من دیگه واقعا مثبت نمیتونم فکر کنم چون هر بار با تمام وجودم خاستم نشد 

نه عزیزم اینجوری نکن میدونم خودمم بعد پسرم تو دو تای بارداریم فقط استرس داشتم به ضررم تموم شد بسپار ...

ان شاءالله.زهرا جون شمام برام دعا کنید شماها همه دل شکسته هستین دعاتون مستجابه.ان شاءالله که بشه بزودی اونچه که مبخوای و همینطور بقیه بچه ها

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
دقیقا میدونی تقصیر نداریم از بس زجر کشیدیم دیگه نمیتونم نداشته باشیم من دیگه واقعا مثبت نمیتونم فکر ...

زهرا جونم من از وقتی نامزد کردم این استرس افتاد به جونم و این اتفاق ها بدترم کرد ...یه دختر آروم بودم تبدیل شدم به یه زن پر از درد 

پسر عمو دختر عمو

من دختر عمه پسر دایی ....اوف چی میشد فامیل نبودیم 🥴شوهری قحطی بود 😂😂😂

من امیدوارم ومیدونم که روزبه روز به باردارامون اضافه میشع 😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین