2777
2789

سلام قشنگ های من خوبین ‌؟چه خبر دلم خیلی براتون تنگ شده بود حس معتاد های تو ترک داشتم از،بی نتی بدن درد داشتم دیگه اخه نت هم قطع چی بگم والا 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جون اسم داروهامو برات فرستادم اگه نظری داشتی بهم بگو.مرسی عزیزم 

عزیزم منم انزیمهام بالا بود ولی رعایت کردم خوب شد کامل نه ولی خیلی اومد پایین   خاکشیر بخور 

سالاد بدون سس  روغن زیتون 

خاکشیر بخور با عرق کاسنی  اگه تونستی پیاده روی هم داشته باش   من زود قرصهای کبدو قطع کردم وبا رژیم اومد پایین موقعی هم که دوباره خاستی آزمایش بدی باید تا چند روز قبلش هیچ دارویی استفاده نکرده باشی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام قشنگ های من خوبین ‌؟چه خبر دلم خیلی براتون تنگ شده بود حس معتاد های تو تر داشتم از،بی نتی بدن ...

سلام خوبی عزیز م حالت چطوره؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها فک کنم مریم جان زایمان کرده دیگه😍😍

سمیرا جان کامل دور سس و سرخ کردنیا را خط بکش 

آره اتفاقا الان تعریف میکردن همکارا یه آغای جوون کارمند کمیته امداد بخاطر آنفولانزا یکی دیگه هم گفتن ...

شاید هم داروهای تقلبی مصرف کرده باشند. خیلی پیش امده که به خاطر پنی سیلین فوت کردند😔😔

هدانا جون رفتم دکتر آنزیمای کبدم بالاست ،فشار کلیه م بالاست.کبدمم چربه گرید۱.البته داروها هموناییکه ...

ان شااله خیلی زود شرایط کبد و کلیه ات نرمال میشه.🙏

تو رو خدا دیگه غصه نخور. با غصه هیچی عوض نمیشه جز اینکه اطرافیانت، کسانی که دوستت دارند، هم غصه میخورند.

باران جون اسم داروهامو برات فرستادم اگه نظری داشتی بهم بگو.مرسی عزیزم 

پیامت رو دیدم، هنوز سرچ نکردم که بروشور رو پیدا کنم. ان شااله همین یکی دور روز نگاهش میکنم چون هنوز نمیدونم از گیاه استفاده شده یا تخلیص انجام دادند.

این گیاهان همه ترکیبات الکالوییدی و فلاونوییدی دارند، که مثل چاقوی دو لبه می مونند. یعنی هم میتونه خوب باشه و هم میتونه بد، بستگی به شرایط بدن.

میگم جریان انزیم های کبد که میگید چیه از کجا بفهمیم بالاس یا نه چه علایمی داره شدم مث ادمای چشم ترسی از همه چیز میترسم نکنه منم مشکل انزیم کبد داشته باشم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
میگم جریان انزیم های کبد که میگید چیه از کجا بفهمیم بالاس یا نه چه علایمی داره شدم مث ادمای چشم ترسی ...

باید آزمایش بدی من چکاپ شدم متوجه شدم انزیمم بالاست  

باید آزمایش بدی من چکاپ شدم متوجه شدم انزیمم بالاست  

اهان پس باید به دکترم بگم 

شما رفتی ازمایش بارداری بدی ؟

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام قشنگ های من خوبین ‌؟چه خبر دلم خیلی براتون تنگ شده بود حس معتاد های تو ترک داشتم از،بی نتی بدن ...

سلام عزیزم ختم یادت نره از دیشب شروع شد تا جمعه فرصت داری بخونی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بچه ها فک کنم مریم جان زایمان کرده دیگه😍😍

انشالله زایمان خوبی داشته باشه، از مهرا خبری نیست روز قبل قطع اینترنت بود یا همون شب بود لکه بینی داشت، انشالله برطرف شده باشه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم