2777
2789
یکیشون دوست داداشم بود واسه چهل هشتم رفته مشهد اونجا سرماخورده شده یا علائم سرماخوردگی پیدا کرده برگ ...

یه بار تو سایت گفتن که مشهد گرفتن    کاش شیوع پیدا نکنه   این اقا چند سالش بود   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از راه تنفس تو یه محیط چی

اگر اونقدر به هم نزدیک باشند و فرد مبتلا عطسه کنه که ویروس پخش بشه، حالا از راه هوا یا غذا به فرد سالم برسه، بعدش هم به مقاومت بدن بستگی داره که انفولانزا به چه صورتی بروز کنه.

افراد در معرض خطر: بچه ها، کهنسال ها، زنان باردار و افرادی که مشکل  ایمنی دارند.

اونی که براش آهک استفاده میکنند، بیماری سل هست و تب کریمه کنگو، البته فکر میکنم.

همون دیگه پس انفولانزای معمولی نیست دیگه 

اینکه آنفولانزا سالانه جون خیلی ها رو در دنیا میگیره، درسته. اما فقط افراد در معرض خطر. بدن افراد سالم خیلی سریع پاسخ میده و سد ایمنی رو می سازه.

تا می تونید در فقط سرد سال، نوشیدنی داغ و مرکبات، به پخته شده و ویتامین c بخورید. همین.

در اروپا هم سالانه خیلی به خاطر آنفولانزا فوت میکنند، ولی  جزء افراد در معرض خطر هستند و به همین خاطر به این گروه توصیه میشه که اول پاییز واکسن آنفولانزا رو بزنند.

واکسن آنفولانزا هم معمولا از چهار ویروس ضعیف آنفولانزا که در زمستان سال قبلی بیشتر شیوع پیدا کرده بود، تهیه میکنند، یعنی فقط احتمال پیشگیری است ،  ممکنه توی سال جدید یه ویروس دیگه آنفولانزا شیوع پیدا کنه که جزء اون چهار تا نباشه.

یکیشون دوست داداشم بود واسه چهل هشتم رفته مشهد اونجا سرماخورده شده یا علائم سرماخوردگی پیدا کرده برگ ...

پس احتمالا یه چیزی دیگه بوده، واسه انفولانزا اینکار رو نمیکنند، احتمالا به چیزی شک کرده بودند

یه بار تو سایت گفتن که مشهد گرفتن    کاش شیوع پیدا نکنه   این اقا چند سالش بود&n ...

نکات رو رعایت کنید، ان شااله که نمی گیرید. آنفولانزا یه ویروسه، ویروس ها تا وارد بدن میزبان نشند، نمیتوانند تکثیر کنند و رشد کنند، پس مواظب بدن خودتون باشید و تغذیه مناسب برای پیشگیری از آنفولانزا داشته باشید.

سلام به همه عزیزانم.. امیدوارم حال همه خوب باشه .. بلاخره سایت آزاد شد‌‌😁😁😁دلم واسه همتون تنگ شده بود.. انشالله که تو این روزهای بد که پشت سر گذاشتیم هیچ کدومتون یا عزیزانتون آسیب ندیده باشن.... واسه اون بیماری هم که سعیده جان گفتن خدا به هممون رحم کنه ..والله واسه گرونی بنزین هنوز جا پیدا نکردم نمیدونم این بیماری رو کجا دلم بزارم.😥😥😥 انشالله بلا از هممون دور باشه‌‌‌... تو رو خدا مواظب خودتون باشین خصوصا مامانای گوگولی آینده...ختم رو رو شروع میکنم با دعای عافیت و سلامتی امام زمان و از صدقه سر امام زمان حاجت روایی تک تک دوستای خوشگلم تو این تاپیک.. اسم نمیارم چون عاشق تک تکتون هستم 😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗 

محدثه جون از امشب تا جمعه فرصت داریم ختم قران انجام بدین جز ۲۰ ۲۷ 

چشم ممنون عزیزم انشاالله حاجت روا بشن همه دوستان

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام دوستان عزیز.من چند تا صفحه رو با هم خوندم.سعیده جون جات خالی بود چه خوب شد که اینترنتتون وصل شد بابت هماهنگیات واسه ختمم ممنون ان شاءالله که بزودی خودتم حاجت روا بشی.آرمین عزیز متاسفم برای اتفاقی که واسه ت افتاده ان شاءالله خدا بزودی دامنتو سبز کنه عزیزم منم گاهی مثل شما فکر میکنم که اگه پسرم بعد از دوسال نرفته بود الان ۴ ساله بود منو چه به بچه آوردن دوباره اما خواست خدا بوده نمیشه کاریشم کرد تازه ما به ظاهر اونا رو از دست دادیم اونا تا همیشه بچه هامونن فقط یه مدتی پیش ما نیستن.

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
دقیق نمیدونم ولی یک پسر بچه ۸ ۹ ساله داشته

آره اتفاقا الان تعریف میکردن همکارا یه آغای جوون کارمند کمیته امداد بخاطر آنفولانزا یکی دیگه هم گفتن کماست

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

هدانا جون رفتم دکتر آنزیمای کبدم بالاست ،فشار کلیه م بالاست.کبدمم چربه گرید۱.البته داروها هموناییکه داده بود اما گفت اگه دکترت میگه نخور با رژیم مراعات کن و یه داروی دیگه که میگه بی ضرره.هدانا من همه کارایی رو که گفتی انجام میدم فقط بخاطر استرسو غصه هاییه که خوردم.تو رو خدا شماها مواظب خودتون باشین دیگه خودتونو اذیت نکنید سخته ولی باید اینکارو بکنیم

بچه ها راجع به آنفولانزا آره منم یه چیزایی شنیدم مخصوصا بین بچه ها .اول تب شدید مقاوم به دارو بعد سرفه های شدید.مواظب خودتونو بچه هاتون باشین