2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=112120870]سعیده جان جاری منم که با من باردار بود  فرض تیروئید میخورد اصلا نگران نباش[/QU ...

همسرت درست میگه.

به حرفش اعتماد کن.

دوز ۱۰۰ میکرو گرم واسه کسی که تیروئیدش لب مرزه، زیاد است.

دکترم به من ۲۵ میکرو گرم داده بود، یعنی ۴ برابر کمتر از قرص الان شما.

من فعلا قبلش کردم.

دوز قرصت رو کم کن و یا برو پیش یک فوق تخصص غدد، ان شااله هر وقت باردار بودی، زودی آزمایش تیروئید بده که اگه مشکلی بود اون موقع قرص مصرف کنی.

سعیده جان، ان شااله به زودی خبر بارداری ات رو به ما بدی و ۹ ماه بارداری بی دردسر رو پشت سر بذاری و بعدش هم فرشته نازت به سلامتی و به شرط عافیت به آغوشت بیاد: سالم، صالح، نامدار و عاقبت بخیر.

این دعای قلبی من واسه *همه دوستان* این تاپیک؛ الهام، سمیرا، زیبا، مریم، آذر، زهرا، ماریا،مصی ۷۰، پریناز، آدینه و سایر دوستان است. 🌹🌹🌹

اره واقعانیست منکه یجاافسرده افتادم

مهرا جان تو حرفات گفتی یه امپول دکتر برات نوشته که پیدا نکردی اگه اشتباه نکنم اسمش پرولوتون بود درسته؟این امپول رو برای چی برات داده؟چون مربوط جلوگیری از زایمان زودرس هست فک کنم....دفعه پیش بچتونو برای چی از دست دادین؟زایمان زودرس داشتین؟

سعیده جان، ان شااله به زودی خبر بارداری ات رو به ما بدی و ۹ ماه بارداری بی دردسر رو پشت سر بذاری و ب ...

و دوستانی که باردار هستند؛ هدانا، مهرا، بهار، مریم ۱۹۸۳،  غریب و بقیه دوستان ان شااله که ۹ ماه راحت بارداری داشته باشید و به دنبال آن زایمان راحت و فرشته ها تون رو به سلامتی به آغوش بگیرید.

و دوستانی که باردار هستند؛ هدانا، مهرا، بهار، مریم ۱۹۸۳،  غریب و بقیه دوستان ان شااله که ۹ ماه ...

مرسی عزیزم

انشاالله شما هم به زودی مثله هدانا جان و مهراجان خبر باردایتونو اینجا بگین که همه خوشحال بشیم... امیدوارم این تاپیک پر بشه از خبرهای خوب و امیدواری...

سعیده جان، ان شااله به زودی خبر بارداری ات رو به ما بدی و ۹ ماه بارداری بی دردسر رو پشت سر بذاری و ب ...

ممنون عزیز دلم... انشالله قسمت و روزی خودت... انشالله شما هم تو این ماه خوشحالمون کنی عزیزم🤗🤗🤗😍😍😍😍😍

و دوستانی که باردار هستند؛ هدانا، مهرا، بهار، مریم ۱۹۸۳،  غریب و بقیه دوستان ان شااله که ۹ ماه ...

عزیزدلم ممنون...انشاالله نوبت بقیه بچه های تایپیک..خدا خیلیی مهربونه..ما صبرمون کمه😘

مهرا جان تو حرفات گفتی یه امپول دکتر برات نوشته که پیدا نکردی اگه اشتباه نکنم اسمش پرولوتون بود درست ...

اره عزیزم میگن تولیدنمیشه جلوگیری ازسقط وزایمان زودرس بچه روسفت میکنه والاکسی نفهمید ولی غلظت خون شدیدداشتم