💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
رفتم دکتر ازمایشم نشون دادم گفت کم کارشده ولی لب مرزیه هفته سه روز ۱۰۰ میکرو بخور، گفت شما مشکل تیرو ...
انشاالله عزیزم مشکلی برای بارداریت نداشته باشه ..دختر خاله منم تروئید داشت حامله بود یادم قرصم میخورد.یه دختر ناز بدنیا آورد..انشاالله عزیزم بارداری میشی و به سلامت نی نی نازت و بدنیا میاری🤲🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ممنونم ..انشاالله به سلامتی زایمان کنی 🤲🤲🤲عزیزم مارو هم دعا کن ..بخدا خیلی دلم گرفته ..میخا ...
خوب میشی عزیزم هممون این دلتنگی ها رو داریم من گاهی به شدت همون روزای اول گریه میکنم و باز اروم میشم... خودتو خالی کن هرجور میتونی... نذار تو دلت بمونه ولی اینو باید بدونیم که عمر همه ادما دست خداست ...امیدوارم قلبت زودتر اروم بگیره عزیزم