2777
2789
کیا باردارن.. آرسام جان..شر ها بدنم داغ میشع صبا داغ کیا باردارن.علائم بگین‌.روزاز اول. کیا س ...

من باردارم عزیزم. تقریبا از روز ۲۷ دوره همش گر میگرفتم یهو گرمم میشد درحالیکه اطرافیان میگفتن سرده و این حرفا. همونجا ب خودم شک کردم

خوشبحالتون ک از کوچولوهاتون عکس دارین یا حداقل یکبار اونارو دیدین. کاش منم ی نظر میدیدمش هیچکس بچمو ندید جز برادرشوهرم نذاشتن منو همسرم ببینیمش خودش بدون اطلاع ما رفت بچه رو گرفت تحویل پزشکی قانونی داد... فقط بهم گفتن صورتش تپل بوده و موهاش بلند و مشکی. همین... ومن روزی هزار بار با همین چیزا براخودم صورت ماهشو تصور میکنم. خدایا کاش منم همراه پسرم میبردی😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون اگه بخوام پیش دکتر رستمی برم‌واستارت بزنم ازاول همه چیزو اول برم‌مطبش که عکسم روببینه و خودش ...

سلام گلم مطب و مرکز نابارویش یکجا هست یکم شلوغه و فکر کنم حضوری هست نوبتاش اره حضوریه و با کد ملی ثبت نام میکنه و اونجا خودش هست و چند تا دستیارش ولی موفقیت کاریش بالاست ، درخواست دوستی دادم عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
باران جان خیلی کار اشتباهی کردی..سر خود قرص لووتیروکسین قطع نکن.کارکرد تیرویید خیلی تو باردار شدن و ...

من مشکل تیروئید قبلا نداشتم و بعد بارداری دچار تیروئید بارداری شدم و بعد از کورتاژ، دکترم بدون آزمایش گفت ادامه بده. هر چی ازش خواستم که تست خون داشته باشم قبول نکرد. 

یه مدت سه ماهی  ادامه دادم ولی قبول ندارم بدون آزمایش باید ادامه بدم و فقط بر اساس شرایط بدنی ام قطع اش کردم.

ممنون عزیزدلم. برام دعاکن سالم بیاد بغلم. انشالله روزی همه بشه

انشالله که صحیح و سالم میاد بغلت و به حق امام حسین غم‌و مریضی و داغشو نمیبینی

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
آخی آخی آخی جیگرم آتیش گرفت ماریا😢😢😢😭😭😭چقدر ناز بوده آرش! فرشته مظلوم و کوچولو واسه مامانت و ه ...

ممنون مریم جان ..از دیروز تا حالا وقتی فهمیدم میشد با یه امپول آرشم و نجات داد.دارم دیونه میشم .میگم چرا به ما نگفتن.اخ خدا لعنت کنه دکترا بی وجدان 

بچه ها برام دعا کنین ۳ ماهه اقدام داشتمنشدم.

این ماه با خوردن پودرز کا دکتر طب سنتی داده با شیاف ماریانا..علائمم اینه..

بچا ها من نماینده دکتر طب سنتی ام.کسی برای اسپرم ضعیف همسرش یا داروی بارداری خواست ..

برای کیست و ... پیام بده..

من کیست داشتم افتاد..

۳ ماه بود باردار نمیشدم..

عهههه 😍😍😍😍مبارکه عکسشو بفرست منم ببینم 😍😍😍

امیدوارم ا ماه کلی از این عکسها روانه تاپیک بشع

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ماریا جان تو خدا غصه نخور  منم وقتی پسرم بستریشد دکتر اصلا بهمون نگفت که به امپول نیاز داره روز اخر به شوهرم گفت متاسفم سه روزه که همه جا تماس داشتم ولی این امپول تو سطح کشور پیدا نمیشه بخاطر تحریم لعنتی هیچ وقت باعث و بانیشو نمیبحشم هیچوقت پسر من الان باید چهار دست وپا میرفت من که حتی نمیراشتم شوهرم بهش دست بزنه مبادا دستاش زبر باشه مبادا نفسش بهش بخوره وادیت شع  ولی شاهد جان دادنش شدم هر امپولی به بدنش میخورد قلب منو سوراخ میکرد این همه سوراخ سوراخ شد اخرش رفت زیر کلی خاک جلو چشم خودم سپردنش با خاک دیگه نفس نمیکشید 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین