2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله کی زایمانته؟؟کجا میری واسه زایمان؟

فعلا که گفته صبر کنم تا چهل هفته اگر طبیعی نیومد سزارین میکنن... یکی دو هفته باید صبر کنم...

دکترم فقط میلاد میره عزیزم از میلاد متنفرم همونجا پسرمو از دست دادم....

فعلا که گفته صبر کنم تا چهل هفته اگر طبیعی نیومد سزارین میکنن... یکی دو هفته باید صبر کنم... دکترم ...

توکلت بخدا عزیزم... انشالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد برات.... با دید مثبت برو استقبال نی نیت عزیزم ... به بیمارستان و اون اتفاقات فکر نکن..‌خدا پشت و پناهت🤗🤗🤗😍😍😍

سلام دوست عزیز شمارو استارتر بهم معرفی کردن که راهنماییم‌کنید... من ۲۳سالمه یه سقط داشتم ۳ساله پیش ...

سلام عزیزم متاسفم بابت سقطی ک داشتی و انتظاری بعد اون کشیدی عزیزم ببین دکتر های خوب شیراز زیاد هستن ولی الان دیگه در زمینه ناباروری بخای بری از دکتر های خیلی خوب شیراز دکتر سیروس رستمی هست، دکتر مرتضی ابطحی، دکتر مریم کاشف، دکتر  صدیقه عمویی ، اینا دکتر های خیلی خوبی هستن ک هم تو زمینه ناباروری و نازایی ثانویه بکارت میاد عزیزم و دکتر عمویی فلوشیپ لاپراسکوپی  هم هست ک اگه واقعا مشکلت چسبندگی بود میتونه لاپرا کنه برات ولی یکم نوبت دهی سخته خصوصا برا عمویی ولی عالیه  شماره و آدرس هر کدوم بخای از ۱۱۸ میتونی بگیری یا اینترنت اینا بیشتر تو این زمینه هستن باز بارداری فرق میکنه دکتر های دیگه هم میشناسم ک بهشون اعتماد دارم ولی برا دوران بارداری بهتر هستن ک انشالله جواب گرفتی میتونی بری پیش اونا ، من خودم زیر نظر دکتر های مختلف بودم تو هر ۳ بارداریم ولی متاسفانه نمیدونم از کم شانسی کم لطفیه تو هر کدوم به مشکل خوردم اونم نه بخاطر مشکلی تو جنین یا خودم فقط بد شانسی امیدوارم شمام نتیجه بگیری ببین وقتی امپول های تحریک و ای یو ای و ...انجام دادی با وجود وضعیت خوب همسرت احتمال همون چسبندگی هست ک نمیزاره دکتر رستمی کلینیک بزرگی داره و کلا تو این زمینه کار میکنه و اونم برا این چیزا عالیه برو پیشش انشآله ک جواب بگیری عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام دوست عزیز شمارو استارتر بهم معرفی کردن که راهنماییم‌کنید... من ۲۳سالمه یه سقط داشتم ۳ساله پیش ...

ببین گلم اگه بخای اقدام جدی داشته باشی هم تو بیمارستان مادر و کودک و هم زینبیه ک دولتی هم هست میتونی بصورت جدی دنبال کنی ک اگه به آی وی اف هم نیاز شد این دو تا بیمارستان و دکتر رستمی ک در سطح اول عالیه ولی یکم هزینه هاش بالاست و دکتر زهرا شمالی هم تو این زمینه ها دکتر خیلی خوبیه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیزم متاسفم بابت سقطی ک داشتی و انتظاری بعد اون کشیدی عزیزم ببین دکتر های خوب شیراز زیاد هستن ...

سلام خواهرگلم‌ ممنون که وقت گذاشتید وراهنماییم کردید..میشه دوستیمو قبول کنید تایه وقت اگه سوالی چیزی بود ازتون بپرسم؟؟آخه من ازشهرستان کازرونم یه کم دورم ازشیراز یه وق سوالی پیش میاد برام

سلام عزیزم متاسفم بابت سقطی ک داشتی و انتظاری بعد اون کشیدی عزیزم ببین دکتر های خوب شیراز زیاد هستن ...

بنظرتون اگه بخوام پیش دکتر رستمی برم‌واستارت بزنم ازاول همه چیزو اول برم‌مطبش که عکسم روببینه و خودشو اول ببینم...ببینم چی میگه بعداگه گفتن برم‌مرکزناباروریشون؟؟

اخ ببین چی رو ازم گرفتن 

آخی آخی آخی جیگرم آتیش گرفت ماریا😢😢😢😭😭😭چقدر ناز بوده آرش! فرشته مظلوم و کوچولو واسه مامانت و همه ماها دعا کن 😢😢😢

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سعیده جان، با دوز پایین شروع کن. قرص من لووتیروکسین ۲۵ میکروگرن بوده‌ من خودم قطعش کردم، دکتر هم نر ...

باران جان خیلی کار اشتباهی کردی..سر خود قرص لووتیروکسین قطع نکن.کارکرد تیرویید خیلی تو باردار شدن و در طول پروسه بارداری مهمه خودت دیگه بهتر میدونی .ولی خب من چون حدود ۱۱ سال قرص لووتیروکسین میخورم و هر دو بارداریمم میخوردم و هیچ مشکلی همپیش نیومد بهت میگم که حتما برو آزمایش بده و تحت نظر متخصص غدد باش.

من در طول هر دو بارداریم  ۴ یا ۵ هفته ای یبار آزمایش میدادم.الان که باردار نیستم یبار تیر آزمایش دادم دیگه فعلا نرفتم ولی خب تنظبم بود و همه چی مرتب بود خدا رو شکر

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام بهار جاااان خوبی عزیزم؟؟مبارک باشه عزیزم انشالله زیر سایه پدر و مادرش باشه و در پناه خدا🌹🌹🌹� ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت. اینایی ک گفتی آدرس یا تلفن داری ازشون یا خودم پیدا کنم؟ بعد میشه توضیح بدی فرقشو با متخصص زنان؟ نشنیدم آخه