2777
2789
عزیزم اینجوری نگوووو..... فرشته ات رو به خدا بسپار ...تمام‌انرژی و احساست رو بزار واسه مسافر کوچولوت ...

چشم ادینه جان حتما😘😘😘😘 من رو پسرم تا دو سه ماه نمی دونستم حتی رفتم رودخونه 

میگم در حقش بد کردم چند روزم روزه گرفتم 

پسرمم مینشست رو شکمم اصلا خبر نداشتم چون پریود قبلم فقط لکه بود فکر بارداری نمیکردم حتی شربت زعفرونم خوردم بعد سرچ کردم وقتی فهمیدم احتمال داره باردار باشم دیگه نخوردم 

شرمندشم اخه من تو قرصهای ال دی باردار شدم  فکر نمیکروم باردار باشم  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی میگم نکنه بخاطر اینا این بلا سرش اومد ولی همون روزهای حاملگی پرسیدم از دکتر گفت نه بخاد بمونه میمونه به اینا نیست  شربتی که تو خوردی اثری نداشت   بلخشید من با گریه پیتویسم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
گاهی میگم نکنه بخاطر اینا این بلا سرش اومد ولی همون روزهای حاملگی پرسیدم از دکتر گفت نه بخاد بمونه م ...

نه عزیزم دیگه به این چیزا فکر نکن... تو که از عمد کاری نکردی که بخوای عذاب وجدان داشته باشی بعدشم نه شربت زعفرون نه قرص و نه چیزای دیگه که گفتی ربطی به این اتفاق نداره عزیزم  اینا اگه تاثیر بد داشتن همون موقع نشون میدادن ... گلم تو پسرتو صحیح و سالم آوردی دنیا و حق مادریتو ادا کردی... دیگه عزیزم اون چیزی که پیش اومده تقصیر تو نبوده فدات شم..‌ اصلا غصه نخور و بهش فکر نکن... الان هم از لحاظ روحی و جسمی به خودت برس حسابی ..‌ عشقت رو نثار این کنجدی خاله کن  وقبل از همه این کارها بخود خدا توکل کن حسم میگه همه چی خوب پیش میره 😁😁😁

گاهی میگم نکنه بخاطر اینا این بلا سرش اومد ولی همون روزهای حاملگی پرسیدم از دکتر گفت نه بخاد بمونه م ...

عزیزم تبریک میگم بهت انشاالله بارداری خوب و زایمان خوبی داشته باشی و نی نی قشنگت رو بغل کنی و سالم و سلامت برای هم بمونید .... امیدوارم تک تک بچه هایی که در حال اقدامن بیان خبر بارداری بدن...همشونم خوشحال باشن ازبارداری....

عزیزم من چندتا یکی صفحه ها رو خوندم انگار جایی گفتی خوشحال نیستی...طبیعیه... من چون تجربه اشو دارم میفهممت... ادم گاهی فک میکنه با بارداری حالش خوب میشه ولی از خودت توقع نداشته باش...بخصوص که تو بارداری سطح هورمونها هم تغییر میکنه...مراقب خودت باش

نه عزیزم دیگه به این چیزا فکر نکن... تو که از عمد کاری نکردی که بخوای عذاب وجدان داشته باشی بعدشم نه ...

ادینه جان کدوم شهری؟اصفهان بودی؟

منم از هپارین متنفرم... سر اون بارداری من حتی هموگلوبینم بالا نبود چه برسه به غلظت و انعقاد خون و این داستانا ولی چون بچه رشد نمیکرد از دکتر احمدی بگیر تا دکترای معمولی میگفتن هپارین بزن روزی دوتا دو ماه کارم همین بود....ولی توی رشد و خون رسانی تاثیری نذاشت...اخرشم هموگلوبینم رفت روی 16... روزی که ازبیمارستان مرخص شدم غلظت خون داشتم...و حتی توی این بارداری هم تا ماه 6 قرص اهن و گوشت قرمز برام ممنوع بود... وافعا نمیدونم این دکترا چی میدونن... کلا اصلا حالیشونه یا نه....همشونم همون اول کار تا میفهمن کسی سقط داشته یا مرده زایی هپارین میدن و امپول هورمونی و شیاف و هزارتا چیز دیگه....نمیان علتو بفهمن فقط هی دارو میدن تند و تند...

ادینه جان کدوم شهری؟اصفهان بودی؟ منم از هپارین متنفرم... سر اون بارداری من حتی هموگلوبینم بالا نبود ...

سلام‌عزیزم‌خوبی؟؟دختر ما فکر کردیم رفتی زایمان .....چه خبر حالت خوبه؟؟؟

دقیقا منم‌حرفم‌همینه.. اگه اثبات شده و با علم‌باشه حرفی نیست ...واقعا دلم نمیخواد بزنم حسم بهش خیلی بده...

ادینه جان کدوم شهری؟اصفهان بودی؟ منم از هپارین متنفرم... سر اون بارداری من حتی هموگلوبینم بالا نبود ...

اره عزیزم اصفهانم.. قراره برم پیش دکتر آیتی زاده .. تشخیصش عالیه..‌ انشالله بگه نیاز ندارم تا با خیال راحت اقدام کنم

سلام‌عزیزم‌خوبی؟؟دختر ما فکر کردیم رفتی زایمان .....چه خبر حالت خوبه؟؟؟  دقیقا منم‌حرفم‌همینه. ...

نه بابا فعلا که باید منتظر بمونم   

حالم خوبه بد نیستم عزیزم

میگم دکتر پریناتال نرفتی؟مشکلت دقیقا چی بود؟

ایتی زاده رو شنیدم اسمشو...دکتر قبلیت کی بود؟

نه بابا فعلا که باید منتظر بمونم     حالم خوبه بد نیستم عزیزم میگم دکتر پریناتال نرفتی؟ ...

خداروشکر که خوبی..‌ قبلیم خانم‌زمانی بود... دکتر پریناتال خانم زارعان که خیلی معروفه و سخت میشه پیشش نوبت بگیری ولی جوونه فکر میکنم آیتی زاده بهتر باشه... نمیدونم‌شاید ی نوبت پیش زارعان هم برم... عزیزم هیچ مشکلی نداشتم ... چه پاتولوژی جفت چه پزشک قانونی جفت و جنین و چه آزمایشای خودم هیچ مشکلی نداشتن همه جی نرمال بوده... آخر سر هم گفتن علت نامعلوم .. ایست قلبی جنین...

خداروشکر که خوبی..‌ قبلیم خانم‌زمانی بود... دکتر پریناتال خانم زارعان که خیلی معروفه و سخت میشه پیشش ...

البته با یکبار معمولا نمیفهمن علت چی بوده برای منم اخر نفهمیدن ...اره دکتر زارعان دکتر پریناتاله اگه خواستی بری پیشش حتما باید از یه دکتر زنان دیگه معرفی نامه داشته باشی ... انشاالله که این دفعه برات عالی باشه همه چیز و نی نی خوشگلتو سالم و سلامت بغل کنی....

البته با یکبار معمولا نمیفهمن علت چی بوده برای منم اخر نفهمیدن ...اره دکتر زارعان دکتر پریناتاله اگه ...

الهی آمین ... ممنون عزیزم.‌‌ ... انشالله برا شما هم بهترینها پیش بیاد😘😘😘شما هم اصف هستی؟؟