2777
2789
بچه ها این تیکر لعنتی من کی برداشته میشه؟ فردا چهلم بچمه این هنوز داره به من تبریک میگه😞

عزبز دلم بمیرم ، خودت باید بری تو تنظیمات و لغوش کنی وگرنه هست حالا حالا ها

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روم نمیشه😅😅😅 بعدم زیاد راضی نیست یجورایی میترسع دوباره تکرار شه جای اینکه دلداری بهم بده من باید ...

این ترس تو وجود همه ماهاست و شوهرامون ولی بدونه قشنگه یکم دیگه هم به پارسا بگو تا بچه یکم حالش خوبشه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

رسیدیم صفحه ۹۰۰

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
این ترس تو وجود همه ماهاست و شوهرامون ولی بدونه قشنگه یکم دیگه هم به پارسا بگو تا بچه یکم حالش خوبشه ...

اصلا نمیشع بهش بگم مثلا تو شکمم نی نی دارم اون منتظر نی نی ارسلانه مثلا بگم متوجه نمیشع اصلا باراری قبلمم تو بیمارستان متوجه شد وقتی بغلم دیدیش گفت مامان این مال کیه گفتم مال من مال تو کلی خوشحال شد اسمشو با قرعه کشیه خودش انتخاب کردیم  ولی تو بارداری فقط میگفت مامان چزا شمکت(شکمت) همه چیو برعکس میگه سنگینه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین