2777
2789
ببین ادینه جان اگه یه درصد من تو ذهنم حسرت میخورم انقدر زورم نمی اومد و میگفتم حق دارن ولی وقته من ا ...

عزیزم من م باوجود داشتن دوتا بچه اما سومی که سقط شد ونموند برام امسال خواهر شوهرم حامله بود به من نمیگفت که چشش نزنم باور میکنی وقتی اینو شنیدم فقط سکته نکردم ادمای کوته فکر همه جا هستند

مرا هزار امید هست وهر  هزار تویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من م باوجود داشتن دوتا بچه اما سومی که سقط شد ونموند برام امسال خواهر شوهرم حامله بود به من نم ...

اره واقعا به قولا شما دو تا داشتی من ک ۳ تا از دست دادم حتما اینجوری فکر میکنن در صورتی ک خدا شاهده اینجور نیست من تو این زمینه خیلی حرفا شنیدم کاش یکم اینجور ادما از خدا میترسیدن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
امروز ازمایشمو گرفتم باز تیروئیدم کم کار شده، دکترم نبود که نشون بدم ، شوهرم دید گفت کم کار شده ، کل ...

سعیده جان، با دوز پایین شروع کن.

قرص من لووتیروکسین ۲۵ میکروگرن بوده‌ من خودم قطعش کردم، دکتر هم نرفتم😶😶

اره واقعا به قولا شما دو تا داشتی من ک ۳ تا از دست دادم حتما اینجوری فکر میکنن در صورتی ک خدا شاهده ...

نمی ترسن خواهرم دوازده سال بچه دار نمی شد اونایی که پسردار میشدن بچه شونو ازش قایم میکردن تصور کن خواهرم چی می کشید خدا هدایتشون کنه چون دل شکستن تاوان داره 

انشالله به حق ماه ربیع غنچه تو هم تو دلت جوونه بزنه وسالم بغل بگیریش وبزرگ ش کنی

نمی ترسن خواهرم دوازده سال بچه دار نمی شد اونایی که پسردار میشدن بچه شونو ازش قایم میکردن تصور کن خو ...

اره واقعا الان بچه دار شدن خواهرتون ؟ ممنونم گلم از دعای خیرت انشالله برا خودتون

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اره واقعا الان بچه دار شدن خواهرتون ؟ ممنونم گلم از دعای خیرت انشالله برا خودتون

آره یه دخمل خیلی خوشگل وخوش زبون داره شکر خدا

ممنونم

سعیده جان، با دوز پایین شروع کن. قرص من لووتیروکسین ۲۵ میکروگرن بوده‌ من خودم قطعش کردم، دکتر هم نر ...

بله باران جون فردا‌برم ببینم چی میگه باید دوزشو کم کنه واسم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

زیبا و نیلو جون  باران دنیا ارسام مریم مامان اراد هدانا فرشته لیا ادینه جون سوره فجر به نیتتون خوندم انشالله بزودی دامنتون سبز بشه دوستای گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم