2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من اشتباه متوجه شدم فکر کردم حرکات تو شکم رو میگی... عزیزم نمیخوام برات یاد اوری بشه اذیت بشی ...

سلام من تازه تاپیکتون رو دیدم جالبه واسه ادمهای مثل من که سقط داشتن ودردمند که کسی حالشون رو درک نمیکنه منم تو ۱۸هفتگی سقط اجباری داشتم بدترین روزم بود وباوجود یکسال که از ماجرا میگذرد خوابشو میبینم دستای کوچیک ونازشو ازیادم نمی ره اما حیف که هیچکس درد دلمو نفهمید ومنعم کردن از گریه هنوز دلم سنگینی این عم رو دوششه

مرا هزار امید هست وهر  هزار تویی
سلام بچها من دیروز بیبی زدم مثبت شد.. چیکار کنم خیلی میترسم. ۳ ماه از زایمانم میگذره

عزیزم انشاالله به سلامتی..توکلت به خدا باشه ..تا خدا نخواد چیزی نمیشه..دکتر منم به من گفت میتونی بعد ۳تا پری حامله بشی..انشا الله که به سلامتی یه نی نی سالم خدا بهت هدیه میده عزیزم..حتما هم زیر نظر یه دکتر خوب باش..چون واقعا دکتر خیلی تاثیر داره 

سلام من تازه تاپیکتون رو دیدم جالبه واسه ادمهای مثل من که سقط داشتن ودردمند که کسی حالشون رو درک نمی ...

عزیزم خدا بهت صبر بده..انشاالله زودتر حال روحیت خوب میشه..عزیزم تو خودت نریز گریه کن بزار یه کم دردت کمتر بشه

عزیزم خدا بهت صبر بده..انشاالله زودتر حال روحیت خوب میشه..عزیزم تو خودت نریز گریه کن بزار یه کم دردت ...

بعد سقطم وقتی میخواستم گریه کنم نمی زاشتن دلم داشت میترکید انگار نه انگار مادرم    چند روز پیش رفتم سرقبرش خیلی گریهکردم اما کاش اوایل میذاشتن الان افسردگی نمی گرفتم

بعد سقطم وقتی میخواستم گریه کنم نمی زاشتن دلم داشت میترکید انگار نه انگار مادرم    چند روز ...

دکتر بهم گفت گریه کن داد بزن تو خودت نریز..من تا دوماه اول همش گریه میکردم داد میزدم ..حتی خدا منو ببخش کفر میگفتم..تا اینکه مامانم خواب پسرمو دید .دیگه از اون روز تا حالا کمی آرومم..ولی بعضی موقع ها تنهام گریه میکنم داد میزنم.نمیشه گریه نکرد😔😔😔😔

دکتر بهم گفت گریه کن داد بزن تو خودت نریز..من تا دوماه اول همش گریه میکردم داد میزدم ..حتی خدا منو ب ...

منم دکترم گفت گریه کن بغض نکن اما تو خونه خواهر شوهرام تا میخواستم حرف بزنم میگفتن خوب چی شده مگه جنین چهار ماهه گریه دارهه  منم خوابشو دیدم دوبار هربارم دخترم توخواب گریه میکنه  میترسم میگم چرا اون ارامش نداره گریه میکنه

سلام بچها من دیروز بیبی زدم مثبت شد.. چیکار کنم خیلی میترسم. ۳ ماه از زایمانم میگذره

سلام بهار جاااان خوبی عزیزم؟؟مبارک باشه عزیزم انشالله زیر سایه پدر و مادرش باشه و در پناه خدا🌹🌹🌹🎊🎉🌹🎉🎉🌹یدمه چند روز پیش گفتی جلوگیری نکردی و میترسی باردار باشی چون ۳ ماه میگذره.یادمه سزارین بودی.

عزیز دلم چون یبار بچه از دست دادی باید فقط تحت نظر پریناتولوژیست باشی نه متخصص یا فوق تخصص زنان معمولی..

اگه اشتباه نکنم تهران بودی..

خیلی زود از یکی از این پزشکا دکتر وجیهه مرصوصی یا صدیقه حنطوش زاده یا دکتر زهرا(لاله) اسلامیان وقت بگیر به منشی وضعیتت رو بگو که بهت زودتر وقت بده.

پریناتولوژیست های خوب تو تهران زیاد هستن ولی من این چند تا رو میدونم جز معروف ترینا حتی تو ایرانن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست