2777
2789
بنفش جان فقط من و تو فعلا ول میچرخیم ها همه تو کار اقدامن    

🤣🤣🤣🤣🤣آره والا..عجله نکن صبور باش😁وقتی ما باردار بشیم بقیه در حال بچه داری هستن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه یکم سخت پیدا میشه.حالا چرا مطلقه؟؟مگه تخمک نمیخواد بده!به متاهلی یا مجردیش چکار دارن دیگه!

سلام مری جون خوبی عزیزم؟؟؟ی چیزی ذهنم رو خیلی مشغول کرده.... اینکه بچه ها اینجا میگفتن بچمون بر گرده من این برداشت رو میکردم که منظورشون اینه همون جنسیت بچه ی که آسمونی شده خدا دوباره بهشون بچه بده... بعد متوجه شدم که منظورشون اینه که روح بچه ی آسمونی باز به زمین برگرده... خوب من اصلا و ابدا به تناسخ اعتقاد ندارم .. ولی ی چیزی پیش اومده که نمیتونم تعریف کنم .. به نظرت ممکنه بچه های ما که تو شکممون آسمونی شدن و اصلا پاشون به زمین نرسید و کلا پاک و بی گناه بودن روحشون در قالب ی بدن دیگه بیان زمین؟؟؟😐😐😐😐😐😐میگم من اعتقاد ندارم اصلا ولی ی چیزی شده منو به شک انداخته... اخه روح بچمون مگه مال  همون بدن نیست و الان تو بهشتن دیگه و اونجا تعالی پیدا میکنن... ولی از طرفی اونا پاشون به زمین نرسیده و بی گناهن ... و اون اتفاق باعث شده فکر کنم ممکنه  روح بچمون برگرده؟؟؟والله دارم دیوونه میشم ...  کلی نت گردی کردم میگن ممکن نیست ولی نمیدونم ی حالی شدم عجیبه واسم... 😔😔😔😔😔 

من و تو کلنگ شب عید میزنیم تا خاص باشیم    

والا منم دست کمی از اقدامی ها ندارم فقط محافظت شده ام🙄🙄واقعا گاهی دوست دارم از دست همسرم فرار کنم ولی نمیتونم😒😒😒😒

سلام مری جون خوبی عزیزم؟؟؟ی چیزی ذهنم رو خیلی مشغول کرده.... اینکه بچه ها اینجا میگفتن بچمون بر گرده ...

سلتم عشقم.خوبم خدا رو شکر.والا وقتی بچه ها میگن بچمونو برگردنه من برداشتم همون جنسیته..ولی اصلا اعتقادی به تناسخ ندارم و میگم هر روحی فقط یبار در کالبد دمیده میشه..ولی نشونه ها رو توی دنیا انکار نمیکنم که بخوان بهت پیام بدن

والا منم دست کمی از اقدامی ها ندارم فقط محافظت شده ام🙄🙄واقعا گاهی دوست دارم از دست همسرم فرار کنم ...

خوب کاری میکنه دمش گرم   منم جلوش گرفتم بعدم میشینم فکر میکنم میگم آخی یاد .... هدر رفته   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خوب کاری میکنه دمش گرم   منم جلوش گرفتم بعدم میشینم فکر میکنم میگم آخی یاد .... هدر رفته &nb ...

🤣🤣🤣🤣نه آخه شما خیلی جوونتر از ما هستین هر چی سن بالاتر میره شور و شوق رابطه هم بنظرم معمولا کمتر میشه😐

خوب کاری میکنه دمش گرم   منم جلوش گرفتم بعدم میشینم فکر میکنم میگم آخی یاد .... هدر رفته &nb ...

بشین واسه اسمرم های هدر رفته هم مفصل گریه کن🤣🤣تو که دست به گریه ات خوبه

🤣🤣🤣🤣نه آخه شما خیلی جوونتر از ما هستین هر چی سن بالاتر میره شور و شوق رابطه هم بنظرم معمولا کمتر ...

ن من هر کی دیدم بیشتر میشه اتفاقا، عرضم  به حضورت یه پدرشوهر و مادر شوهر دارم جوون هم هستن ولی بسی ضایع شبای ک میخان برن سر عملیات تا بقال سر کوچه میفهمه ساعت ۶ صبح علی طلوع هم میرن حموم خلاصه ک اون شبا ما خیلی اذیتشون میکنیم و تا پاسی از شب میشینیم و ....

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بر عکس منو و شوهرم که خیلی توی این مسئله تنبلیم.😅😅😅

از یه نظر خوبه راحتین😁ولی خب من همسرم ساعت ۳ صبح منو بیدار میکنه😭😭😭انقدرم مهربانانه و با ملایمت همیشه خواهش هاشو میگه که نمیتونم بهش نه بگم لامصب😠