2777
2789
ماریا جان شما کی اقدام میکنی؟

من که معلوم نیست شاید دیگه قید بچه رو بزنم..ولی گفتم حالا حالم بهتره شد برم دکتر زنان ببینم نظرش چی در مورد من چون سنم بالا ..دیابت بارداری هم که گرفته بودم .ولی خیلی دوست داشتم پسرم یه داداش داشته باشه..و این خاطره بد و فراموش کنه

@هدانا    انشاله ک بارداری عزیز دلم ❤❤❤

دوباره صبح بی بی بزن تا کمتر از 5دقیقه نشون بده عزیزم 

به به مامانای ابان ماهی داره بیشتر میشه هااااا 🌹🌹🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که معلوم نیست شاید دیگه قید بچه رو بزنم..ولی گفتم حالا حالم بهتره شد برم دکتر زنان ببینم نظرش چی ...

مگه چند سالته عزیزم ؟  حتما زیر نظر باش و باز باردار شو برا روحیه خودتم خوبه عزیزم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من ۷ اذر، ۳۸ ساله میشم، متولد ۶۰ ام🙈🙈🙊

پس یه همسن خودم اینجا دارم ..عزیزم من از پس میترسم انداختم تقصیر سنم .عمه خودم ناخواسته تو سن ۴۵ فکر کنم باردار شد یه پسر سالم هم بدنیا آورد هیچ ویتامینی هم نمیخورد..تا آخرین لحظه هم فکرش این بود که سقط کنه..ولی خدا نخواست الان واسه پسرش میمیره.. بقیه بچهاش ازدواج کردن رفتن

من اوایل سزارین اینطوری بودن.. همش زیر شکم احساس نبض می کردم فکر میکردم هنوز بچهم توشکمم

ماریا جان اونا انقبضات رحمت بوده منم اینجوری بودم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام دوستان.منم پسرمو توی هفته ۳۴ از دست دادم.در واقع بچم تو شکمم مرد.الان حدودا ۴۵ روزه این اتفاق ا ...

عروس عموی منم این مشکلو داشت اسمش کلستازه .کبد نمیتونه مواد اضافیو دفع کنه وتوبدن میمونه و باعث خارش شدید و ......میشه منتها واسه این از سه ماهه ی اول شروع شدحالش خیلییییییی بد بود به سختی بچشو نگهداشت اما هیچییییییی تواین شیش ماه نتونست بخوره غذاش نون خالی بود سیب زمین ابپز دکترا میگفتن ختم بارداری بکن گوش نداد به هرحال بچش بدنیا اومد اما خیلی کوچولو و با وزن کم .بترداری دومش ماهای اخر اینجوری شد 

و یه خبر خوب اینکه داداشم، آخر این هفته میاد به من سر میزنه😉 البته خیلی کم!!!😕 همش دو روز پیشم می ...

به به!!چشمت روشن عزیزم

داداش منم چهارشنبه میاد خونم بعد دو سال میبینمش

واسه منم دعا کنین تاپیک زدم بلکه بتونم ی اهدا کننده ی خوب گیر بیارم و آخرین شانسمو هم امتحان کنم&nbs ...

اهدا کننده باید چه شرایطی داشته باشه؟

عروس عموی منم این مشکلو داشت اسمش کلستازه .کبد نمیتونه مواد اضافیو دفع کنه وتوبدن میمونه و باعث خارش ...

آخه متاسفانه واسه منم تشخیص قطعی کلستاز ندادن..چون علائمش رو به جز افزایش آنزیمای کبدی نداشتم