2777
2789

این ماه اقدام داشتم فعلا باید انتظار بکشم که چی میشه، فقط فقط از خدا میخوام اگر مصلحتم بود قرار بود یه بارداری سالم و یک بچه سالم صالح بهم بده خوشحالم کنه وگرنه هیچ هیچ هیچ

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ماه اقدام داشتم فعلا باید انتظار بکشم که چی میشه، فقط فقط از خدا میخوام اگر مصلحتم بود قرار بود ...

این آرزوی من هم هست. فقط به شرط عافیت یه بچه سالم و صالح میخوام که نامدار و عاقبت بخیر بشه، در غیر این صورت هیچ نمیخوام🙏🙏

متاسفم عزیزم تجربه سختیه اینجا همه همدردن امیدوارم بزودی دلت شادشه ، دلیل چی بود ؟

مشخص نیست، فعلاً دکتر برام ازمایشای ایمنی و انعقادی نوشته، رفتم انجام دادم، که جوابش آماده شد ببرم بهش نشون بدم

الهی، این بنده چه داند که چه میباید جست؟؟ داننده تویی، هر آنچه دانی آن ده  
سلام خوبین   دوستان من بی بی زدم اول یه خط بود بعد نیم سااعت دوتا شد     نیم ساع ...

هدانا جان مبارک اشاالله بارداری خوبی در پیش داری برا منم دع کن این ماه جواب بگیرم

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام خوبین   دوستان من بی بی زدم اول یه خط بود بعد نیم سااعت دوتا شد     نیم ساع ...

سلام هدانا جان تبریک میگم عزیزم ..انشاالله یه نی نی سالم خدا بهت هدیه میده..ودلت شاد میشه عزیزم

وای هدانا جون بارداری بهت تبریک میگم گلم چه روزای خوبی رو داشتیم خبر بارداری پشت بارداری انشالله همینجور ادامه داشته باشه خیلی برات خوشحالم خیلی انشالله بارداری خوبی رو پیش رو داشته باشی گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
الان من اینجوری نبودم نمیدونم از چیه عزیزم 

انشاالله که چیزی نیست عزیزم..من جای بخیم طرف چبش درد میکنه نمیدونم چی عفونت کرد یا نه.الان داره سه ماه میشه باید خوب شه تازه مال من دردش شروع شده