💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم نگران نباش استرس تو بارداری سم هست. انشاءالله که برای شما بارداری و سقط محسوب نمیشده.
الان که باردار نیستم عزیزم چون یکبار سقط داشتم دو ماه مراقبت داشتم بعد اقدام کردم تو ماه دوم این اتفاق افتاد خیلی مهمه که این مسئله سقط حساب شه یا نه چون اگر حساب شه میشه دو تا سقط وحتما باید بررسی شه ولی وقتی به دکترم گفت خندید گفت از کجا این حرفارو میارین سقط شیمیایی چیه البته همسرمم همین حرف زد ولی من حرف همسرم قبول نکردم تا دکترم گفت حتی گفت نیاز به ازمایشی نیست فقط بخاطر سنم ذخیره تخمدان و یکسری ازمایش دیگرو بررسی کرد و گفت سقط محسوب نمیشه تو نتم که سرچ کردم این مسئله بارداری شیمیایی رو در موردش توضیح داده بودن ولی همشون نوشته بودن سقط محسوب نمیشه چون هیچ لانه گزینی صورت نگرفته، بخاطر این خیالم یکم راحت شد که دوبار سقط نداشتم ولی امروز که گفتین واسه شما گفتن سقط استرسم گرفته امروز که نشد برم فردا میرم دکتر
سعیده جان، مورد شما سقط محسوب نمیشه، ممکنه که لقاح صورت گرفته باشه و بعد به دلایل مختلفی لانه گزینی انجام نمیشه و در نتیجه با چند روز تاخیر خونریزی اتفاق می افته.
سقط تنها در صورتی محسوب میشه که لقاح و لانه گزینی صورت گرفته باشه.
سعیده جان خوبی؟ تونستی داستان دوستتون رو که کشته شده فراموش کنی یا حداقل بهش فکر نکنی؟
سلام باران جون ، بهترم عزیزم یکی دو روز اول چهرش صحبتاش همش جلو چشم بود دیروز امروز مهمون داشتم سرگرم بودم زیاد فکر نکردم همش اخرین باری که دیدمش یادم میاد دوسال پیش تو سوپر مارکت بود همو دیدیم، خیلی ماه بود نمیدونم چرا اینطوری شد.