2777
2789
ایول چه کیک خوشگل و خوشمزه ای دستت درد نکنه خانم     تو عمرشون عروس به این خوبی از کجا پی ...

اره، من هم فکر میکنم.😅

مربا به درست کردم، واسه خواهر و برادر شوهرم. چون به مال باغ خواهر شوهرم بود، به همسرم گفتم واسه مامانت نبریم چون اون قبول نمیکنه، گفت نه! اگه واسه اون دوتا ببری و واسه مامانم نبری، ناراحت میشه.

دیروز رفتیم خونه شون، مرباها رو بهشون دادیم. امروز میخواستیم برگردیم خونه خودمون، مادر شوهرم مربا رو برگردوند به خودمون، گفت ما مربا نمیخوریم. 

اونقدر سر شوهرم غر زدم. گفتم: بهت گفتم که نبریم، حالا باید برش گردونیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره، من هم فکر میکنم.😅 مربا به درست کردم، واسه خواهر و برادر شوهرم. چون به مال باغ خواهر شوهرم بود ...

ای وای الان دیگه کامل پی بردم ولی چه جالبه همه اخلاق رفتارهاشون انگار ما ایرانیا من یه تصور دیگه داشتم ، باران خونواده شوهرت از این آلمانی های ک بور هستن چشم رنگی ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خلاصه من با خانواده شوهرم چه داستانها که ندارم😅😅

مهم اینه که خوبی واجرشومیبینی من اعصابم ازبس داغون هیچکس ونمیتونم تحمل کنم ازوقتی این اتفاق افتاده ازهمه بریدم باکوچکترین حرکت داغون میشم برای همین مدتی ازهمه دورم ومیخام دورباشم پس فرداعروسی فامیل شوهرمه خودش تنهامیره بمن نگفت بیاچون اونم حال وروزموفهمیده 

مارگزیده شدم جوری شدم ازسایه خودم میترسم

مهرا از همین حالا دارم میگم نی نی جون خوشگلت ک ایشالا صحیح سالم بدنیا اومد و به مصلحت خدا ماهک خانم بود برا من باید یه کادوی خیلی خوب بخری پست کنی والا از اول من اعلام کردم و حرص میخورم سر کارات

اره، من هم فکر میکنم.😅 مربا به درست کردم، واسه خواهر و برادر شوهرم. چون به مال باغ خواهر شوهرم بود ...

شوهرت گناه داره مرداهم گیرافتادن شوهرمنم خیلی حرص میخوردولی حالابی خیال شدم هیچی بش نمیگم چون رفت وشدندارم 😂

سعیده جان اون ماه ک این اتفاق افتاد پریودت سنگین تر بود ؟

دردم از همیشه بیشتر بود خونریزی داشتم اتفاقا دو روز بیشتر طول نکشید حجمشم نسبت به قبل انچنان تغییری نداشت دو روز خونریزز بود از روز سوم فقط لکه بینی بود

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
دیدم دیشب بی ناموسی حدس میزدی برامنونزدیا🤨

برا تو رنگ تیره هست   کلا تو زمینه بی ناموسی هستم اون پایین مایین ها بی بی چک و ... جات خالی دیشب چقدر خندیدیم 

دردم از همیشه بیشتر بود خونریزی داشتم اتفاقا دو روز بیشتر طول نکشید حجمشم نسبت به قبل انچنان تغییری ...

نگاه بارداری شیمیایی همینطوریه ک بتا میره بالا یهو افت میکنه و پریود میشی یعنی میخاد لقاح بشه ولی نمیچسبه و دفع میشه و اسمش سقط نیست 

برا تو رنگ تیره هست   کلا تو زمینه بی ناموسی هستم اون پایین مایین ها بی بی چک و ... جات خالی ...

اره دیدم این تاپیک بومرگ میدادیه رنگ وبوی خاصی گرفته انشا...همیشه شادی باشه دلمون ترکیدازغم وغصه