2777
2789
دقیقا ۵ماه و ۱۷ روز .آره سزارین بودم اینماه هم یک اقدام داشتم ولی نشد ..نه از نظر پزشکی همه چی خوب ب ...

نه منظورم این بود که ۵ ماه گذشته ..۶ماهه بودم که سزارین شدم خودم خواستم چون سر دخترم با امپول فشار درد کشیدم اینم میخواستن آمپول بزنن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
دقیقا همینطوره.من چون طول دوره هام کوتاهه یکی دو روز بعد از تموم شدن پریودمه

من دوره هام ۲۶ روزه است احساس میکنم تخمک گذاریم روز ۱۳ میشه  این دو ماه آخری دقت کردم روز ۱۲ خیلی ترشح دارم این اقدامم روز ۱۴ کیت گداشتم یکی پررنگ ویکی کمرنگ بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه جنسیت برات مهم نیس اقدام کن  ولی اگه پسر میخوای حتما کیت بذار وقتی دو خط خوب پررنگ شد دو ش ...

چون قبلیم پسر بود دوست دارم پسر بشه یه دختر دارم 

متاسفم عزیزم چقدر اسمتون آشناست برام پسر من ۱۶ روزش بود که آسمونی شد انشالله خدا بهتون صبر بده و دلت ...

بله الان یه پسر 6ساله دارم شکر خدای مهربون.

انشالاه خدا دامنتو سبز کنه به حق فاطمه زهرا

بله الان یه پسر 6ساله دارم شکر خدای مهربون. انشالاه خدا دامنتو سبز کنه به حق فاطمه زهرا

خداروشکر انشالله همیشه تنش سلامت باشه خداوند عمر طولانی وبا عزت بهش بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

[QUOTE=108997444]من دوره هام ۲۶ روزه است احساس میکنم تخمک گذاریم روز ۱۳ میشه  این دو ماه آخری دقت کردم روز ۱۲ خی ...[/QUOTEالان پریودی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام مونا وآوین خانم سوره فجر برای آرامش و حاجت روا شدن شما عزیزان خوندم. انشاالله که خدا دلتون شاد ...

ممنون عزیزم منم من هر روز براتون میخونم اما نمیتونم زیاد بیام تو گروه 

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
من مصرف میکردم گلوکوفاژ

نمی دونم تازگیها به این فکر افتادم شاید متفورمین و کلومیفن باعث چنین مشکلاتی میشه کسی هست که این قرصها رو مصرف نکرده باشه و نی نی اش آسمونی شده باشه؟؟؟؟
من خودم متفورمین میخوردم

نمی دونم تازگیها به این فکر افتادم شاید متفورمین و کلومیفن باعث چنین مشکلاتی میشه کسی هست که این قرص ...

بله عزیزم من هیچ کدوم مصرف نکردم .نه قبل بارداری نه در طی بارداری ..ولی بچم فوت کرد. نه دیابت نه فشار خون نه افزایش وزن هیچ کدومو نداشتم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست