2777
2789
خب خیلی خیلی رابطتون کمه.احتمال بارداربت هم میاد پایین دیگه..

اره خیلی کم رابطه داریم با هم 

مشکل هم از طرف شوهرم هست 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
خب خیلی خیلی رابطتون کمه.احتمال بارداربت هم میاد پایین دیگه..

اینجوری هم از دستش در نمیره که باردار بشی ناخواسته😁چون یادمه از کاندوم استفاده نمیکردین..ولی رابطه تون باید بیشتر بشه حالا هر مدلی که خودت میدونی همسرتو تقویت کن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی اعصابم بهم میریزه  همیشه یک دعوا راه می افته  بهم میگه. بریز دور تا برات لباس ج ...

منم بودم قاتی میکردم😁

من همسرمم خیلی صبور و خونسرده ماشالله ولی نقطه ضعفش اینه وسایل و لباساشو بی اجازه دور بریزم .حتی کوچکترین چیزایی که مربوط بهش میشه ازش میپرسم چون واقعا هم حق داره

هدانا جان به امید خدا باردار شدی حتما تحت نظر پریناتولوژیست باش چون مشکل قلبی داری خیلی مهمه

جتما باید برم من فقطوفقط یه بچه سالم از خدا میخاد  رفتم پیش پسرم گفتم بهس به خدا بگو اگه به صلاحمه وخدا قراره یه بچه سالم بهم بده ولی اکه به صلاحم نیست بزور ازش نمیحام وبهم نده    گفتم خدایا تو صلاح منو میدونی بزور ازت نمیخام 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بارداری خیلی سخته واقعا صبر و تحمل میخاد خصوصا ماها که هم ناکام موندیم تو این امر هم هنوز یه سال نگدشت دوباره بایداز اول  شروع کنیم  من هنوز شوهرمم کامل راصی نیست

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم بودم قاتی میکردم😁 من همسرمم خیلی صبور و خونسرده ماشالله ولی نقطه ضعفش اینه وسایل و لباساشو بی ...

شوهر منم خیلی سر کمدش حساسه  همچیش مرتب گذاشته  گاهی بخام اذیت کنم بهم میریزم 😁😁😁😁😋

بارداری خیلی سخته واقعا صبر و تحمل میخاد خصوصا ماها که هم ناکام موندیم تو این امر هم هنوز یه سال نگد ...

چون استرس بارداری و بعدش زیاده .حق داره

چون استرس بارداری و بعدش زیاده .حق داره

میگع میترسم دوباره همونجوری شه      من خودم میگم اگه تا عید صبر کنم شاید دوسال سه سال به تعویق بندازم    ولی پسرمو چکار کنم خیلی بهوته میگیره   همشم میگه چرا نمیاد   

😂😂توام لجبازی بلدیاا ناقلا

شوهرم میگه خیلی لجبازی 😅😅 همه نقطه ضعفاشو حفطم😂😂

میگع میترسم دوباره همونجوری شه      من خودم میگم اگه تا عید صبر کنم شاید دوسال سه سال ...

خب مشکل پسرت که خیلی حاد نیست یه مشاوره برو طی چند جلسه کمکت می کنه یا حداقل مشاوره نمیری سرچ کن و راجع بهش مطالعه کن.ولی اگر واقعا خودت هنوز آمادگی اون حجم از استرس و ..نداری صبر کن و یکم به خودت زمان بده.

من که واقعا آمادگیشو ندارم.خیلی زود اقدام کنم اول سال ۹۹ هست اونم باور کن اگر بخاطر سنم نبود که ۳۷ سالم میشه دو سه سال دیگه اقدام میکردم

شوهرم میگه خیلی لجبازی 😅😅 همه نقطه ضعفاشو حفطم😂😂

حالا من اصلا لجبازی بلد نیستم و نقطه ضعف همسرمو موقع جر و بحث نمیدونم ..فقط دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم یا نگاهش کنم که ایشونم اصلا قهر بلد نیست و سریع توطئه زپرتی من خنثی میشه😂

خب مشکل پسرت که خیلی حاد نیست یه مشاوره برو طی چند جلسه کمکت می کنه یا حداقل مشاوره نمیری سرچ کن و ر ...

از مشاورین سایت پرسیدم   گفتن سرگرمش کن اصلا حتی تو برنامه کودکم نی نی می‌بینه میگه    الان قراره ببرمش مهد یه مهد نزدیکمون دیگه کم کم داره افتتاح میشه  میخام ببرم ثبت نام کنم     

حالا من اصلا لجبازی بلد نیستم و نقطه ضعف همسرمو موقع جر و بحث نمیدونم ..فقط دلم نمیخواد باهاش حرف بز ...

همسر من بدترین کار براس اینه که من قهر کنم   یا سر سنگین  خودس اصلا قهر نمیکنه همیشع اشتیه😂😂