2777
2789
اخی عزیزم چه ناراحت شدم  سرش کوچیکه ؟  عمر دست خداست نمیشه گفت چقدر عمر میکنه

آره نمیدونی  خیلی سخته اون یکی خواهرم بچش چند روز دیگه یکسالش میشه چهار دست و پا میکنه با هم حامله بودن جفت دختر اون حالا خواهرم که بچش سالمه میگه چجوری برا بچم تولد بگیرم اون میبینه غصه می خوره همه میگن کاش این قل هم رفته بود پیش اون یکی دیگه که دیگه اینقدر غصه دار نشه خواهرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم الان میگه داری با کی چت میکنی گفتم توی نی نی سایتم  میگه دندون بچه رو بکش برای همیشه ب ...

چرا اخه شما که بچه دار می شی فقط باید اینبار یه دکتر حسابی بری از همون اول تحت نظر باشی هیچ اتفاقی نمیفته 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
آره نمیدونی  خیلی سخته اون یکی خواهرم بچش چند روز دیگه یکسالش میشه چهار دست و پا میکنه با هم حا ...

اخ اخ چقدر سخت 

الان بچه چطوره ؟ 

انشالله خدا به خواهرت بچه سالم بده 

بنظر منم غصه میخوره طفلی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
چقدر متاسف و ناراحت شدم واسه خواهر طفلیت😔هیچ علتی برای بچه های میکروسفالی یا هیدرو سفالی نیست؟؟هفته ...

هفته ۳۷ سونوی آن تی رو هم داد دو تا بچه هاش سالم سالم بودن مشکل ژنتیکی هم نداشته نمیدونم چرا اینجوری شد منتظر دو تا دختر گوگولی و ناز بودیم که یهو اینجوری شد

آره نمیدونی  خیلی سخته اون یکی خواهرم بچش چند روز دیگه یکسالش میشه چهار دست و پا میکنه با هم حا ...

خدا به داد دل خواهرت برسه الهی..واقعا غم فقدان بچه تحملش راحت تر از دیدن بیماری و زجر کشیدنش هست.حداقل من که اینطوری فکر می کنم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

ولی منم فکر میکنم بچه های میکروسفالی هیدروسفالی اینا زیاد عمری نمیکنن 

ولی ممکنه تا هشت نه سال هم عمر کنن 

من دیدم 

انشالله خدا به خواهرت کمک کنه واقعا بچه مریض داشتن سخته 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
هفته ۳۷ سونوی آن تی رو هم داد دو تا بچه هاش سالم سالم بودن مشکل ژنتیکی هم نداشته نمیدونم چرا اینجوری ...

طبیعی باردار شده بودن ؟ 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اخ اخ چقدر سخت  الان بچه چطوره ؟  انشالله خدا به خواهرت بچه سالم بده  بنظر منم غصه ...

بچش  تشنج هم داره دارو می خوره وقتی میاد خونه مامانم یه سبد دارو داره توش داروهای بچشه که مال تشنج روزی ۹ تا دارو می خوره سر ساعتای مختلف تازه شیشه رو هم از شیش ماهگی نمیگیره خواهرم با قطره چکان بهش شیر خشک میده