2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم و ..تا وقتی ازدواج کردم سال ۹۲ بخاطر شرایط شغلی همسرم که باید مناط ...

وای شهرای گرم خیلی سخته 

من اصلا عادت به هوای گرم ندارم اینجا یک خورده گرم بشه حالم بد میشه واقعا 

تابستون دمای هوا شاید سه چهار روز ۳۲ شد که گرمترین روزهای سال بود واقعا حالم بد شده بود 

کلا گرمای تابستون سه چهار روز بود و بس 

بقیه اش معتدل بود 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
منم دلم می‌خواد برم مسافرت  شوهرم نامرد با دوستاش رفت  خیلی هم بهشون خوش گذشته بود

شوهر من به هیچ عنوان مجردی سفر نمیره.طفلی خونه نباشم هیچی نمیخوره تا من بیام با هم بخوریم😁تا من نیام سر میز دست به غذا نمیزنه..ولی من راحت ترم و اول به فکر خودمم همیشه😆

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
ااا...کهنوج هم رفتم.. دلفارد هم رفتم😁خلاصه عاشق ایرانم و واقعا هرجاش بهشته به تنهایی

عه آفرین پس همه جای ایرانو گشتی تقریبا البته چون بندرعباسی اینا دیگه تو مسیرتونن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
خیلی خودخواه اخه خودشم نبایدیه وارث بخاد

چه میدونم والا 

بچه دوست داره ولی دیده من اینطوری شدم میگه بیخیالش شو دیگه نمیشه 

شوهر من به هیچ عنوان مجردی سفر نمیره.طفلی خونه نباشم هیچی نمیخوره تا من بیام با هم بخوریم😁تا من نیا ...

چه خوب آفرین 

معمولن جفتو میدن ازمایشگاه.جوابش یزره طول میکشه .برو بیمارستان پیگیری کن.

چشم عزیزم پیگیری میکنم.

خودم که فکرشم نمیتونم بکنم باز برم اون خراب شده، مگه کسی بفرستم😞

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
چه خوب  کاچی درست کن پریودی بخور

دوسین میخورم  ، شیره انگور ، گلابی به میخورم واسه خوشکلی ، مغز خام میخورم و شوهرم کلی مسخرم میکنه میگه میخوای هرکول بدنیا بیاری مگه، غذا واسش میارم میگه جان من بگو توش چی ریختی اخه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
وای شهرای گرم خیلی سخته  من اصلا عادت به هوای گرم ندارم اینجا یک خورده گرم بشه حالم بد میشه وا ...

اره مامانم اصلا اجازه نمیداد بیام ولی من و همسرم دوست بودیم و از روز اول بهم گفته بود شرایطش سخته و هر کسی از تهران نمیاد ته ایران..ولی خب قبول کردم و بسیار شاکرم.

الا یا ایها الساقی ادر کاسا وناولها

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها

همیشه این شعرو واسه همسرم میگم..کلا لاف زدن تو عاشقی راحته عمل بهش سخته

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست