2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان از پیش دوستم اومدم یک دختر سفید برفی گوگولی بدنیا اورده، خدا به پدر مادرش ببخشتش، اسمشو گذاش ...

من قبل از پسرم خیلی دختر دوست داشتم همش می گفتم دختر که داشته باشی باید منت تو بکشن تا دختر بهشون بدی خلاصه کلی ناز می کنی
خلاصه فکر ناز کردن بودم  
ولی وقتی پسرم رو دیدم فقط یکی شبیه اون می خوام خیلی دلم براش تنگه

چی می‌شه منم اینبار ناخواسته باردار بشم 

ای خدا خودم پریود ناراحت بودم ..خواهر شوهرم اومد رفته بود سونو ناخواسته باردار بود یه بچه یه ساله هم داره

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

من امروز بعد از مدتها رفتم بیرون البته یک جلسه کاری بود یکی از همکارها یک مرتبه گفت قبل از شروع بحث یک شعر از مولانا بخونم البته اینم از بخت بد من بود چون تا حالا کسی شعر نمی خوند
شعرش خیلی قشنگ بود قشنگ که میگم منظور امیدوار کننده بود با مضمون اینکه اگه خدا دری رو ببنده صعه صبر داشته باش بالاخره باز میکنه
منم تازگیها که دنبال چیزهای امیدوارکننده هستم تا آخر جلسه نفهمیدم چی شد همش فکر شعره بود و می خواستم برای خودم یادداشت کنم اما دریغ از اینکه حافظه ام نخودی شده و خلاصه تاآخر جلسه دنبال شعره بودم تو نت
الان دارم به این فکر می کنم که همه تو خونه دارن پشت سرم حرف میزنن که پاک خل شده چون معلوم بود دنبال چیزیم
آره واقعا شاید دارم خل میشم

ای خدا خودم پریود ناراحت بودم ..خواهر شوهرم اومد رفته بود سونو ناخواسته باردار بود یه بچه یه ساله هم ...

با این شرایطه ما که اینهمه پیگیریم......... ناخواسته که نمیشه ولی امیدوارم هممون در """"عین نا امیدی"""" که الان هستیم باردار بشیم و صححیح و سالم بغل کنیم

همین ماه یکبار اقدام داشتم ولی خیلی امیدوار بودم

من چی بگم سه ماه اقدامم هیچی به هیچی چراخواب باران تعبیرنمیشه گاهی فکرمیکنم مشکل ناباروری دارم امکان  داره نابارورشده باشم دوستان؟

من امروز بعد از مدتها رفتم بیرون البته یک جلسه کاری بود یکی از همکارها یک مرتبه گفت قبل از شروع بحث ...

دورازجونت توهم مثل من دنبال نشانه ای اخ که چقدردلم غم داره چقدرناامیدم

ای خدا خودم پریود ناراحت بودم ..خواهر شوهرم اومد رفته بود سونو ناخواسته باردار بود یه بچه یه ساله هم ...

ازامام حسین میخام همه این ماه اخرین پریودشون باشه وجواب دلای شکستمونوبده البته منم نشم😉