2777
2789
به به چه شهر خوبی من چندین بار  توی سفر به شمال با خانواده ام توی گرگان موندیم و شهر خیلی خوبی ...

در اصل خونمون گنبدکاووس ولی یکسالیه بخاطر تحصیل همسرم اومدیم گرگان

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم فقط و فقط لطف و محبت خدا بود.همیشه شاکرم و از دست دادن پسرمم امتحان خدا میدونم و مطمئنم هر ...

آفرین مریم جون چقدر خوب 

من یک زمانی خیلی اعتقاداتم زیاد بود هر شب دعای توسل و فرج و این چیزا میخوندم 

ولی  همه اعتقاداتم به فنا رفت الان هر کار میکنم نمیشه دست خودم نیس واقعا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
مرسی عزیزم بخاطر همدردیت شما خودت همین مشکلو داشتی 

آره عزیزم منم این مشکلو داشتم خسته نشو شفا برای خدا کاری نداره .بسپار بخودش این وضعیت خیلی سخته ولی الان تو از همه ما بخدا نزدیکتری

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

[QUOTE=107776569]نصف شبی با روحیتون بازی کنم ؟ کیک خیس شکلاتی 

ووااای‌زهرا جون واقعا با‌روحیمون بدجور بازی کردی منی که اران تقریبا پنج ماه لب به شیرینی و کیک نزدم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
آره عزیزم منم این مشکلو داشتم خسته نشو شفا برای خدا کاری نداره .بسپار بخودش این وضعیت خیلی سخته ولی ...

عزیزم خدا شاهده من با عشق از دخترم نگهداری میکنم هیچ خسته نیستم ولی وقتی میبینم از حال میره لاغر ووضعیف شده بند دلم پاره میشه

😆
در اصل خونمون گنبدکاووس ولی یکسالیه بخاطر تحصیل همسرم اومدیم گرگان

کلا همه شهرای شمال عالین 

شوهر من توی ایزدشهر و محمود آباد زمین خریده  میخوان آپارتمان بسازن با دوستش میگه شاید یک روزی برگردیم ایران بریم شمال زندگی کنیم اونجا 

منم دوست دارم بیام شمال زندگی کنم . کلا شمال گوشه ای از بهشت هست 

البته لندن هم خیلی شبیه شمال هست هر کی اومده میگه . همون طور بارندگی و طبیعت سبز و زیبا  

عزیزم خدا شاهده من با عشق از دخترم نگهداری میکنم هیچ خسته نیستم ولی وقتی میبینم از حال میره لاغر ووض ...

عزیزم دکترا چی میگن ؟ 

امیدواری چیزی میدن یا نه ؟ 

[QUOTE=107776569]نصف شبی با روحیتون بازی کنم ؟ کیک خیس شکلاتی  ووااای‌زهرا جون واقعا با‌روحیمو ...

اوه اوه پس چه کاری کردم ؟ میخای بازم بزارم هستا  

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بله به پیوند کبد نرسید بیچاره.  درعرض2هفته. سالم سالم بود. سرحال و شاد.

اخ خدا چه سخت 

خدا به خانواده اش صبر بده 

آنزیم های کبدش بالا بود ؟ 

وای ترسیدم از بارداری 

وای چقدر عالی مریم جون منم من بعد همینکارو میکنم

سعیده جان حتما اینکارو کن به خاطر ایشون به فقرا کمک کن هر کاری می کنی بگو به خاطر شماست..براشون  دعا کن و صلوات بفرست یا دعای عهد رو بخون..خدای من شاهده من فقط چندین روز در حین کار کردن تو خونه یه بخشی از دعای عهد رو میخوندم چون حفظ بودم  اللهم الرنی الطلعه الرشیده :خدایا بنمایان به من آن جمال ارجمند را..خدای من شاهده که یکی از یارانشون به خوابم فرستادن ....خیلی مهربونه اونم منی که دینم مدلش با بقیه فرق داره سعی میکنم دیندار مدرنی باشم😂😂حالا شماها که از من خیلی بهترین حتما زودتر جوابتونو میده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست