2777
2789
دقیقا گفتن فوت شده همه زیر سرم هستن من اومدم تو رختخوابش دارم بو میکنم رختخوابشو منو فرستادن خونش که ...

ببخشید سعیده جون من این داستان سازی ها رو باور نمی کنم چون با هم تناقض دارن و حرف شما برام مورد تاییده..

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

باران جانم من به مری گفتم کاری داری مزاحم نشم هیچوقت به هیچکس الکی زنگ نزدم اون حسابش فرق میکردگفت صبح تاظهرکه شوهرم نیست مشکلی نیست که من اشتباه کردم ازش معذرت میخام مزاحم شدم وتکرارنمیشه شماهم ندونسته قضاوت نکن ازبابت خوابی که برام دیدی هم ممنونم خدادلت خودتم بزودی شادکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید سعیده جون من این داستان سازی ها رو باور نمی کنم چون با هم تناقض دارن و حرف شما برام مورد تایی ...

باورکردن شمااصلامهم نیست همسایمون خونم بوددکتراینجورگفته شماعقل کل به هرحال من بخاطرارسام گفتم وازاین جامیرم

میگه تو اورژانس گفتن تمومه و هم به خواهرش هم به شما فکر کنم اینجوری پیام داده گفت امروز مرخص شده فقط ...

انشالله که خدا به مهرک آرامش بده.فکر نمی کنم با نی نی این مشکلات حل بشه..

باورکردن شمااصلامهم نیست همسایمون خونم بوددکتراینجورگفته شماعقل کل به هرحال من بخاطرارسام گفتم وازای ...

عزیزم من گفتم خودت بیایی حرفات بزنی و توضیح بدی شاید من بد توضیح بدم مدیون تو بچه ها بشم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
من با اجازه همه این رو میگم: ما چهل روز سوره فجر رو برای آرامش دل همه دوستان این تاپیک، نفر به نفر ...

باران جان ممنون از دل بزرگت 

من خوندم ولي اينكه گفتي ديني نيست خيلي ممنون

چون بعد از رفتن پسرم، قرآن خوندم به جاي آرامش من رو ياد اون روزهايي مي اندازه كه مرتب قرآن مي خوندم و از خدا مي خواستم پسرم رو بفرسته خونه دلم خيلي ميگيره 

مي خواستم بگم زودتر گفتم شايد انرژي منفي به گروه وارد بشه 

خلاصه كلام من امروز سوره فجر رو به عربي خوندم 

ولي روزهاي بهد مي خوانم به معني سوزه فجر رو بخونم

به ارواح خاک بابام امروزمرخص شدم چرابامن اینجوری رفتارمیکنیدنمیگذرم ازتون هرکی قضاوتم کنه من خودم دا ...

عزیزم نیازی به قسم نیست من وهمه بچه ها فقط فقط بفکرتیم و نگران درد همه مشترکه و اینجا با هم درد دل میکنیم حرف میزنیم شوخی میکنیم از آرزو هامون از سختی هامون از زجرهامون میگیم تو اصلا نباید تنها باشی نه تو همه ماها چون بیشتر افسرده میشیم بخطر دل مادرت هم ک شده زتدگی کن چون اونم مثل تو ک برا بچت میسوزی برات میسوزه خودت به خودت کمک کن برگرد هیچکی نمیتونه بهت کمک کنه حتی نزدیکترین آدم زندگیت تا خودت نخای نمیشه یه مدت قرصات بخور یکم اروم بشی بزن به بیخیالی یکم بگرد برو مسافرت بخدا بیخیال بشی سریع باردار میشی ول کن سونو و ... چون فقط برات استرس میاره 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
به ارواح خاک بابام امروزمرخص شدم چرابامن اینجوری رفتارمیکنیدنمیگذرم ازتون هرکی قضاوتم کنه من خودم دا ...

عزيزم 

بالاتر از اين نيست كه جگر گوشمون رو به خاك بخشيديم

بيايم همه اعضاي گروه همديگر رو ببخشيم و از نو شروع كنيم

عزیزم یعنی زن همسایه خبر نداشتن مهرا زندس اومدن گفتن فوت شده حداقل راستشو بگه عزیزم کاری که کرده حتی ...

من ازاین تاپیک میرم ولی اوناییکه قضاوتم کردن وبخداواگذارکردم من خودم حال وروزخوبی ندارم تاپیکایی هستن که ادمای خوبی باشن که حال وروزمودرک کنن درکنارهم خوش باشیدخدای منم بزرگ

من با اجازه همه این رو میگم: ما چهل روز سوره فجر رو برای آرامش دل همه دوستان این تاپیک، نفر به نفر ...

دقیقا حرف دل منو زدی..اصلا مهم نیست چند نفر میخونیم ما فقط برای دوستان دعا می کنیم چون بازتاب دعامون به خودمون برمیگرده