2777
2789
زیبا جان اگه پست ها رو کامل خونده باشی میبینی که من موضوعی رو تعریف کردم که برام پیش اومد دیروز و فق ...

نه عزيزم من پستهايي رو مي گم كه حس كردم دارن دعاتويسي و طلسم رو به نوعي اعتبار بهشون مي بخشن

حالا اگه اسمشو تبليغ نزارم

ولي انفاقا پستهاي شما رو كه چقدر مقاومت بر عدم بي اعتقاديتون داشتيد خوندم

اما من اصلا وضعيت روحي مناسبي ندارم و رخم خورده ام پس در هر جايي و هر گروهي نمي تونم باشم تا اوضاعم بهتر بشه چون ممكنه به هر چيزي چنك  بزنم كه اتفاق بد نيوفتده 

يا حتي دلبندم به خوابم بياد

پس به اين دليل شفاف سازي از طرف ماري جون برام قابل احترام بود

و نكته ديگر اينكه غير از ذكر گفتن بايدها و نبايدهاي اقدام يا دوره هاي بارداري رو بيان كنيم تا به اميد خدا دلمون كه مثل چيني شكسته است بند زده بشه 

بچه ها مهرا جون حالش خوبه متاسفانه میگه همچنین کاری کرده و مامانش اومده و باخبر شده بردنش بیمارستات و شوهرش هم یکشب بستری بوده و میگه زن همسایه جواب بچه ها رو داده و بخاطر  ناراحتیش میگه دیگه تاپیک نمیام برا آرامش دل مهرا و مامان شدنش دعا کنید .

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها مهرا جون حالش خوبه متاسفانه میگه همچنین کاری کرده و مامانش اومده و باخبر شده بردنش بیمارستات ...

عزیزم یعنی زن همسایه خبر نداشتن مهرا زندس اومدن گفتن فوت شده حداقل راستشو بگه عزیزم کاری که کرده حتی بشوخی یا از روی ناراحتی بیاد واقعیت بگه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم یعنی زن همسایه خبر نداشتن مهرا زندس اومدن گفتن فوت شده حداقل راستشو بگه عزیزم کاری که کرده حتی ...

میگه از شب قبلش خورده بوده خوابیده بود شوهرش رفته سرکار فکر کرده خوابیده و مامانش صبح دیده جواب نداده کلید داشته اومده گفتن نبضش ضعیفه اینجوری گفت ایشالا ک خوب بشه 

دقیقا گفتن فوت شده همه زیر سرم هستن من اومدم تو رختخوابش دارم بو میکنم رختخوابشو منو فرستادن خونش که وسایلشو جمع کنم عین این خرفا تو واتساپ هست من دوستشم بعد فوت جنینش با همه قطع رابطه کرده شوهرش بردن بیمارستان در حال رفتن به بیمارستان گفته یکی دلشو شکونده ... بیا بگو کی بوده ما مجبوریم پیگیر بشیم هزاران حرف دیگه، وقتی اونطوری برای شما تعریف میکنه انگار من اومدم دروغ گفتم، با این حالش امیدوارم فقط خدا کمکش کنه

دقیقا گفتن فوت شده همه زیر سرم هستن من اومدم تو رختخوابش دارم بو میکنم رختخوابشو منو فرستادن خونش که ...

عزیزم چی بگم چیزی ک گفتن من گفتم و میگه ناراحتم و نمیام تاپیک 

عزیزم چی بگم چیزی ک گفتن من گفتم و میگه ناراحتم و نمیام تاپیک 

نه عزیزم شما که مقصر نیستی فقط خواستم مهرا جون حداقل برای جبران کارش و اشتباهی که کرده جور دیگه ای رفتار میکرد ما همه نگرانش بودیم درست نیست با سر پوش گذاشتن به کارش و گفتن داستان به شکل دیگه دیگران تخریب کنه، امیدوارم خدا کمکش کنه و هر چه زودتر باردار بشه 

دقیقا گفتن فوت شده همه زیر سرم هستن من اومدم تو رختخوابش دارم بو میکنم رختخوابشو منو فرستادن خونش که ...

وای خدا عجب دوست یا همسایه مردم آزاری بوده خواسته ما رو اذیت کنه خدایی هممون خیلی نرسیدیم حالا یک عده از دوستان واقع بین تر بودن و گفتن الکی هست ولی خوب آدمای ساده لوحی هم مث من هستن که باور کردن بخدا همش نگرانش بودم و نمیخواستم ناراحتی و نگرانی ام رو توی گروه بروز بدم ولی همش ته دلم میگفتم وای خدا اگه واقعیت داشته باشه چی 

بهرحال خدا رو شکر حالش خوبه اگه کسی باهاش در تماسه یا خودش خواننده خاموشه امیدوارم بدونه همه این جمع به فکرش هستن و نیت خیر داشتن و دوست داریم برگرده گروه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
نه عزیزم شما که مقصر نیستی فقط خواستم مهرا جون حداقل برای جبران کارش و اشتباهی که کرده جور دیگه ای ر ...

میگه تو اورژانس گفتن تمومه و هم به خواهرش هم به شما فکر کنم اینجوری پیام داده گفت امروز مرخص شده فقط فقط خدا کمک همه کنه و اول آرامش بعد یه نی نی ناز به مهرا بده 

بهش فکر نکنید... از همون اول کاملا قضیه واضح و روشن بود... بعضی دوستان واقعا نگران شدن منم اولش ی لحظه شوک شدم ولی زود متوجه شدم که متاسفانه مهرا داره با احساسات بچه ها بازی میکنه... الان هم به نظرم خودتون رو واسه این مساله ناراحت نکنید به امید خدا ختم رو شروع میکنیم واسه آرامش روح و روان مهرا هم دعا میکنیم..😐😐😐😐

بهش فکر نکنید... از همون اول کاملا قضیه واضح و روشن بود... بعضی دوستان واقعا نگران شدن منم اولش ی لح ...

عزیزم دعای فرج باید بخونیم یا سوره فجر   ؟