2777
2789

توضیحات مولف کتاب: خوانندگان گرامی این حالات عجیب از سوی شرع مقدس اسلام ممنوع شده و به هیچ عنوان نباید دست به چنین افعالی زد، اما فقط اجازه داده شده است افرادی از این علوم آگاهی داشته باشند که اگر اثرات ناگوار جادوگری برای مسلمانان مشکلاتی پدید آورد، عده ای از اهل فن می توانند با فراگیری این علوم مبادرت به ابطال این اعمال شیطانی بنمایند و هجوم انرژی های منفی و سنگین که به چاکراه سوم انسان ( شبکه خورشیدی ) آسیب می رساند و باعث اختلالاتی در روح، روان و جسم انسان می شود برطرف گردد.

گاهی چنین حالاتی باعث بروز برخی بیماری های روحی، روانی، دشمنی بین افراد، از بین بردن مهر و محبت بین زوجین و جدایی آنها و عدم تحمل دیگران می شود. بسته شدن رزق، بخت و بسیاری از مسایل منفی دیگر. اما اکیدا توصیه می شود برای ابطال چنین حالاتی به هیچ وجه پیش افرادی که تحت عنوان رمال و فالگیر می باشند نروید زیرا گاهی به علت آگاهی کم آنها و ایامی که طبق علوم غریبه ایام قمر در عقرب شما می باشد برای شما کارهایی می کنند که نتیجه عکس می دهد و وضعیت شما را بحرانی تر می نماید، لذا توصیه اکید اینجانب فقط استفاده از قرآن به ویژه سوره های یاسین، چهارقل، آیة الکرسی و مواردی است که در کتاب عنوان شده است.

به خاطر اثرات مفید قرائت قرآن همواره توصیه به آن می شود این را بدانید که اگر کسی هر روز سوره یاسین و موارد یاد شده در بالا را بخواند هیچ اثری منفی در وی اثر نخواهد نمود، لذا تصمیم بگیرید جهت پیشرفت در کارهای دنیوی و اخروی خود حتما قرآن را در برنامه همیشگی خود جای دهید.

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

دوستان  اینو  بخونید وهمیشه اگه  فکر میکنید  کسی طلسمتون کرده سوره یاسین را بخونید

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هداناجان چی شد این حرفو گفتی گلم

احساس کردم دلت خیلی گرفته  منم دعات کردم وحس میکنم زود حاجت روا میشی 

واقعا حس میکنم همه اعضای  تاپیک سال دیگه دلشون شاده

انشالله به امیددخدا

دوستان  اسم رها هست تو اسامی ختم

ایشالا همیشه شاد باشید بچه ها.یه گروه تلگرامی نمیزنید؟؟

که ارتباطمون راحتتر باشه.تو تاپیک حرف زدن اونم هر روز خیلی خسته کنندس

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی

۱.دنیا۷۴(الهام)

2.باران

3.مریم(mary_ryan)

4.آرسام

5.سعیده

6.مامان آراد

7.لیا۹۸

8.آدینه

9.هدانا

10.فرشته

11.زیبا

12.نیلو

13.ابوالفضل

14.مریم۱۹۸۳

15.دلشکسته

۱6.رها۹۸۹۸

17.تنها۹۶

18.نیلوفر

19.السا(آذر)

20.مهرا

۲۱.مونا۶۵۶۴

۲۲.آوین

۲۳.پریناز(پاس)

بچه ها دیگه به ترتیب دست نمیزنم😊۴۰روزه زود میرسه براههمون.انشالله کس دیگه گذرش به این تاپیک نمیخوره برا هرکدوم دو روز میرسه.یادتون نره امشب شروع میکنیم

نفراول دنیا۷۴(الهام)

کاش میومد میگف براش دقیق چی دعا کنیم

يك سري پست در مورد دعانويسي و طلسم و اينا خوندم

حقيقتا اصلا خوشم نيومد

ما اينجا اومديم كه به هم روحيه بديم اگر قرار باشه اين انرژي رو از دعانويس بگيريم كه ديگه هبچ

افسرده و دلشكسته كه هستيم خرافاتي هم بشيم

و كارمون رو به دست اين چيزها بسپريم كه ديگه كلكسيون كاملي ميشيم

آدم از روي درماندگي به همه چيز ممكنه چنگ بزنه 

من هم يك درمانده ي درمانده ي دل شكسته ام

خدايا جهان تاريك محض است ميترسم پناهم باش 

كنارم باش

براي نزديك تر شدن به خودت هيچ واسطه اي نمي خواهم هيچ بنده اي را واسطه نكن

هر چند كه دلم شكسته كه منو با بچه ام امتحان كردي

اسماعيل رو به ابراهيم بخشيدي چرا يك مادر رو .......

بچه ها دیگه به ترتیب دست نمیزنم😊۴۰روزه زود میرسه براههمون.انشالله کس دیگه گذرش به این تاپیک نمیخوره ...

ممنون پریناز عزیز.

امروز سالگرد فرشته شدن دختر الهام است. 

دعامیکنیم واسه همه، ان شااله خدا " فقط به شرط عافیت" فرزندانی سالم و صالح بده ،" با بارداری و زایمان سلامت و عمر طولانی. آمین🙏

بچه ها دیگه به ترتیب دست نمیزنم😊۴۰روزه زود میرسه براههمون.انشالله کس دیگه گذرش به این تاپیک نمیخوره ...

پريناز جان لطفا بگو چه دعايي رو شروع كرديد

انشالله هيچي غم فرزند نبينه🙏🏻🙏🏻

يك سري پست در مورد دعانويسي و طلسم و اينا خوندم حقيقتا اصلا خوشم نيومد ما اينجا اومديم كه به هم رو ...

زیبا جان اینجا اصلا کسی قرار نیست دعانویسی کنه ، فقط یه سوژه خنده داری برای آذی جون(السا۹۸) پیش اومده بود تعریف کرد و ما هم همراهیش کردیم و خندیدم و هر کس هر چیزی رو شنیده بود تعریف کرد..این دلیل بر اعتقاد به طلسم و دعا نمیشه ..گرچه حتی اگر از دوستان کسی هم به این مسائل باور داشته باشه، بازم تا زمانی که دیگرانو ترغیب و تشویق یا تبلیغ نکنه ، مسئله ای کاملا شخصیه و به خودشون مربوطه.اینجا که همگی به اتفاق توکل و تکیه شون به خداست و همه هم به این مسئله تاکید دارن..

امیدوارم تونسته باشم شفاف سازی کنم و سوتفاهم ایجد شده رو برطرف کنم😙😙😙😙

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

پریناز جان پس شروع ختم چله سوره فجر چهارشنبه ۱۷ مهر و پایانش یکشنبه ۲۶ آبانه..

انشالله ثواب یا انرژی مثبتی این ختم دسته جمعی تقدیم به روح پاک و مقدس امام حسین میشه چون سوره فجر سوره ایشون هست و بعد برای اینکه هر کس به هر نیتی که تو ذهنش هست برسه و آرزوش برآورده به خیر بشه و خداوند به هممون صبر و آرامش بده و فرزندان با ایمان و درستکار و سالم.آمین🌷🌷🌷🌷🌷

ایشالا همیشه شاد باشید بچه ها.یه گروه تلگرامی نمیزنید؟؟ که ارتباطمون راحتتر باشه.تو تاپیک حرف زدن ا ...

عزیزم قبلایکی دو نفر دیگه هم این پیشنهادو دادن ولی ظر اکثریت منفی بود