2777
2789
لیلا جان، متوجه منظورت شدم، من هم بچه ایی ندارم و ارزومه صدای بچه ام توی خونه ام بپیچه. منظورم این ...

آره سنگینه عزیزم

میگم کاش یکی داشتیم انقد خستمون میکرد که زیاد وقت غصه خوردن نداشته باشیم

انشاا... که صدای ناز کوچولوهات بپیچه تو خونت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره سنگینه عزیزم میگم کاش یکی داشتیم انقد خستمون میکرد که زیاد وقت غصه خوردن نداشته باشیم انشاا... ...

انشالله که بچه میاری اونم چند تا عزیزم 

انشالله توی خونت صدای خنده بچه هات بپیچه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
۴سال گلم

خوب پس تقریبا تازه ازدواج کردی 

میگم کاش یک لیست تهیه کنیم بنویسم هفته چند و به چه علت فرشته هامون رو از دیت دادیم خدایی من حافظان ام جلبکی هست همش یادم میره 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
من هیچ جوری نمیتونم قبول کنم طلسم و دعا بتونه جون یک بچه رو بگیره  اخه خدایی که جون میده چطوری ...

وای برا منم دومادمون رفته بود برا خواهرم دعا بگیره اوایل حاملگیش خیلی خونریزی داشت مشکل منم گفته بود اونم گفته بود که آب جوش ریخته بود روی بچه پری منم یه هفته درگیریم این بود کی آبجوش ریختم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
نه پس فکر کردی کفتاره رفته لیزر کرده چون داره میاد لندن!!😂😂واای زهرا کجایی بیا یه کم چرت و پرت بگی ...

چیز خودمون چیز نیست ‍ اونموقع کفتار   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دیشب شوهر من یک ویدیو توی اینستا گذاشته بود از تکنولوژی هولوگرام  اوف من فکم افتاد خدایی  ...

بگو قبلش بفرسته بزا من اپلاسیونش کنم حداقل روش باز شه اثرکنه با این همه پشم خو نمیشه   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

از جمله عواملی که ثابت شده جلوی پیشرفت انسان را سد می کند و به افراد زیان می رساند، پدیده ای به نام چشم زخم و سحر و جادو می باشد. در شماره های قبلی به پدیده چشم زخم پرداخته شد و در این قسمت نوبت به پدیده جادو می باشد. در طبیعت عوامل غیر ملموس و غیر فیزیکی وجود دارد که با منطق و استدلالهای فیزیکی آنها را نمی توان پذیرفت. بلکه عوامل متا فیزیکی می باشند و متاسفانه حقیقت دارند و ایجاد ضرر و زیان می نمایند. از تمامی معصومین بویژه امام رضا (ع) در این مورد سوال شده که آیا سحر و جادو حقیقت دارد ایشان فرمودند: بله و زیان می رساند، از بسیاری از آیات قرآن نیز می توان چنین استنباط نمود، در آیه 4 سوره فلق آمده است: خداوندا از شر جادوگرانی که گره ها می دهند به تو پناه می برم و همچنین در آیه 102 و 103 سوره بقره نیز این گونه اشاره شده است : و در زمان حکومت سلیمان، آنها تسلیم وسوسه هایی بودند که شیطان صفتان همواره در گوششان زمزمه می کردند، سلیمان ناسپاس نبود بلکه ناسپاسی و کفران برازنده شیطان صفتانی بود که به مردم جادوگری می آموختند و به خاطر آگاهی که آن دو فرشته موجود در بابل یعنی هاروت و ماروت از سحر و افسونگری داشتند مردم به طمع آموختن سحر به سوی آنها رهسپار می شدند و آنان به هر کسی که آموزش می دادند می گفتند: کار ما آزمون سخت و سنگین است، مراقب باشید به دامن کفر و ناسپاسی نیافتید! و آنها آموختند که چگونه با جادوگری بین زن و شوهر جدایی بیندازند، اما غافل از اینکه خداوند نمی گذارد به کسی زیان برسانند مگر آنکه خود خدا اراده کرده باشد! و آنها در حقیقت چیزی را می آموختند که نه تنها نفعی برایشان ندارد بلکه زیان و نکبت آن متوجه خود آنهاست و خود آنها نیک می دانند آن که چنین کالای زشتی خریده است هیچ بهره ای از حیات جاودانی نخواهد داشت و اگر آگاهی از حقیقت داشتند می فهمیدند که خود را به بد چیزی فروخته اند (102) اما اگر به جای افسون و جادوگری به خداوند قادر و آگاه ایمان می آوردند و حرمت فرمانهای خدا را نگاه می داشتند برایشان از هر چیز دیگری با برکت تر بود اگر می دانستند. (103)

از مفاد آیات بالا نکاتی استخراج می شود که اولا آورنده علوم سحر و جادو 2 ملک از طرف خود خداوند بر روی زمین به نام هاروت و ماروت می باشد و از طرف این دو فرشته چنین علومی آموزش داده شده، اما آنها مامور به چنین کاری بوده اند، شاید آزمونی از طرف خداوند بوده است؟ و خودشان گفتنه اند که چنین کارهایی ننمایید که این کارها شما را به کفر و ناسپاسی می کشاند.

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اینو سرچ کردم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین