2777
2789
میگم بنطرتون الان مهرا چطورن  کاش بیومد

وای بخدا من خیلی نگرانشم حتی اگر اون خبر هم دروغ باشه که انشالله هست 

بازم نگرانشم چون تنهاس 

اون فقط اینجا رو داشت 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مصی۷۰

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ببخشید دختر عموم و شوهرم زنگ زده بودن کلی حرف زدم مخصوصا با دختر عموم فکم درد گرفت بسکه خندیدم 

اخی عزیزم خوب کاری کردی انشالله همیشه شاد باشی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

کسی بلده تگ کنخ

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها میدونید چه طلسمی برام خریده اینقدر خندیدم بهتون بگم باورتون نمیشه 

البته شاید شما شنیده باشید 

ولی من از تعجب شاخک هام در اومد 

رفته برای من طلسم خریده میگه چطوری برات بفرستم شوهرت نفهمه 

ادرس پیرزنه را بده😁

بچه ها میدونید چه طلسمی برام خریده اینقدر خندیدم بهتون بگم باورتون نمیشه  البته شاید شما شنیده ...

چیع

رفته طفلی برای من طلسم ناموی کفتار خریده 

هشتصد هزار تومان خریده 

میگه چیز کفتار ماده هست 

وای چندشم شد کلی هم خندیدم 

حالا توی نت سرچ کردم دیدم کلی مطلب اومد راجع به طلسم ناموس کفتار