2777
2789
بیشتر همکلاسی ها م ۱۶ و ۱۸ ازدواج کردن

وااا دهه هفتادیااا آتیش پاره هستن.دوستای من دهه شصتی همه تحصیلات عالیه استاد دانشگاه و ...همه مجردن بس که پخمه هستن و بلد نیستن دلبری کنن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
آخی چه زود!!من اگر دختر هم خدا بهم بده نمیزارم زیر ۲۸ سالگی ازدواج کنه😏البته اون موقع دخترم تره هم ...

الهی عزیزم ..محل ما اینطور رسم بود .الان دیگه اینطور نیست..من یه شانس اوردم که آقام دوست داشتم. حالا دوره مامانم که شوهرشون پدر و مادر انتخاب میکردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااا دهه هفتادیااا آتیش پاره هستن.دوستای من دهه شصتی همه تحصیلات عالیه استاد دانشگاه و ...همه مجردن ...

دهه هفتادی ها خوبن والا دهه شصتی ها اومدن ما رو گرفتن   

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ن نگو عزیزم من زود ازدواج کردم 

واسه همین هی بهت میگم انقدر بچه بچه نکن برو عشق و حالتو کن سه چهار سال دیگه تازه میشی ۲۶ سالت اون موقع اقدام کن ..حیف این روزای جونیت!!که به تلخی و با غصه بگذره..پولاتونو جمع کنیم هر تابستون یه کشور برین ببینین

[QUOTE=107641117]اره عزیزم الان ۲۲ سالمه و درسم تموم شده انشالهه میخام برم ارشد بخونم[/QUOTEشما پس ه ...

چی بگم عزیزم از اول ازدواج گیر اینجور چیزا شدم تا حالا ۳ بار اگه خدا رحم کنه ۴ میشه

دهه هفتادی ها خوبن والا دهه شصتی ها اومدن ما رو گرفتن    

شما بلاهای دهه هفتادی پسرای دهه شصتی رو تور کردین امون ندادین به دخترای دهه شصتی بی سر و زبون

واسه همین هی بهت میگم انقدر بچه بچه نکن برو عشق و حالتو کن سه چهار سال دیگه تازه میشی ۲۶ سالت اون مو ...

من با این شرایطم و حال روحیم بعد اون ۳ بار تا نیارم دلم اروم نمیگیره خودم میشناسم جیگرم حداقل یکم خنک میشه

الهی عزیزم ..محل ما اینطور رسم بود .الان دیگه اینطور نیست..من یه شانس اوردم که آقام دوست داشتم. حالا ...

لازم خدا رو شکر که همسرتو دوست داری..الهی که برای همدیگه بمونید و دلتون شاد باشه

شما بلاهای دهه هفتادی پسرای دهه شصتی رو تور کردین امون ندادین به دخترای دهه شصتی بی سر و زبون

دهه شصتی کجاش بی سر و زبونه خدایا توبه بیا ببر مال اونا   جهنم ضرر

من با این شرایطم و حال روحیم بعد اون ۳ بار تا نیارم دلم اروم نمیگیره خودم میشناسم جیگرم حداقل یکم خن ...

پس دیگه ایندفعه به امید خدا نی نی آوردی درشو تخته کن بزار یکم بگردی ببینی دنیا دست کیه!!یکم با شوهرت تفریح کنین بعد دیگه دومی رو بیار .به امید خدا🤗