2777
2789
منم همینطوریم، ولی عاشق تنهاییم، یعنی یکجورایی بیشتر ساعات تنهام بخاطر این عادت کردم

منم دوست دارم تنهام چون کسی نیس گیر بده 

شوهرم خیلی منظمه وقتی توی خونه اس هر چی باید سر جای خودش باشه 

الان راحتم بخورم بپاشم بریزم 

ولی چون از صبح تا شب بیکارم خیلی سخته اصلا عادت به بیکاری ندارم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
اره تا یکشنبه تنهام  هر سال که ایران میره یک ماه تنهام توی خونه  باز الان خوبه ایران نرف ...

چرا همراهش نمیای ایران 

از همین تنهاییات بگو شاید گوش کنه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با شوهرت صحبت هروقت حالش خوب بود ولی حتما  حتما قبلش برین مشاوره  ودکتر  ولی خوب خود ...

وای اصلا میترسم حرفشم بزنم به شوهرم با اردنگی پرتم میکنه بیرون از. خونه اسم اقدام و بچه دار شدن بیارم 

ولی خوب با خودم میگم اگه قراره یکسال نرم دانشگاه خوب میتونم حداقل دوباره اقدام کنم و کار هم پیدا کنم که یک جوری جبران بشه الکی یکساله هدر نره . خدا رو چی دیدی شاید الکی الکی بچه دار شدم 

چرا همراهش نمیای ایران  از همین تنهاییات بگو شاید گوش کنه

من تابستونا میام ایران چون تعطیلم ولی شوهرم از گرما متنفره زمستون میاد ایران 

البته الان ایران نرفته 

وای اصلا میترسم حرفشم بزنم به شوهرم با اردنگی پرتم میکنه بیرون از. خونه اسم اقدام و بچه دار شدن بیار ...

انشاله عزیزم  خدا بخواد میشه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

امروز ساعت ده و نیم از خواب بیدار شدم 

وای شوهرم باشه جرات نمیکنم از ترسش نهایت ساعت نه بیدار میشم از خواب 

السا جان هنوز زوده  شوهرتم نگرانته  بزار  دو سع ماه بگذره  جواب ازمایشاتت بیاد مشاوره هم برو

هروزم ذکر یاودود بگو ۱۰۰۱ مرتبه  برای مهر ومحبت بین خودت و شوهرت 

خونه داری هدانا جون ؟ 

اره عزیزم 

السا جان هنوز زوده  شوهرتم نگرانته  بزار  دو سع ماه بگذره  جواب ازمایشاتت بیاد م ...

چشم عزیز دلم جواب آزمایشاتم ماه دیگه میاد 

کاش یک دری از درهای خدا بروی من باز بشه خسته شدم اینقدر به درهای بسته خوردم هربار 

امروز ساعت ده و نیم از خواب بیدار شدم  وای شوهرم باشه جرات نمیکنم از ترسش نهایت ساعت نه بیدار ...

شوهر منم میگه زود بیدار بشین

ولی نمیشه که