2777
2789
من خودم میخوام همزمان چله نماز شب هم میکیرم.تو قنوت برا چهل مومن که باید دعا کنیم اسم شماها رو میگم. ...

پریناز جان، قلب خیلی مهربونی دادی، واقعا بغضم گرفته.

ان شااله شادی و سلامتی همنشین همیشگی خانه و خانواده ات باشه. آمین 🌹🌹

عزیزم هر کی یجوریه.من حس میکنم دیده بودمش ارومتر بودم

سلام عزیزم .من میگفتم خدا چرا گذاشتی ببینمش ..ولی الان حرفای مادرا رو میخونم. می بینم در هر صورت برای مادر سخته چه ببینی چه نبینی .فقط خدا به همه ما صبر بده 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علت خاصی نداشت ازمایشاتم نرمال بود یه تایمی زیاد دنبالش نبودم دیگه اینجوری گذشت کم کم بیخیال شده بود ...

الان اقدامین عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سعیده توی این فکرم به شوهرم بگم حالا که قراره یکسال نرم دانشگاه  بیا دوباره بچه دار شیم ولی وا ...

با مهرا تماس گرفتین؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
الان اقدامین عزیزم 

دوماه اقدام داشتم ماه پیش بتام رفت بالا ۵۸ بود دوروبعد شد۱۲ بعدم خونریزی رفتم دکتر گفت چیزی نیست یکسزی ازمایش ذخیره تخمدان و یه چیزای دیگه ندشت انجام دادم اونا خوب بودن ولی ویتامین دیم از بارداری قبلم همچنان پایین بود با اینکه پنج ماه قرص خورده  بودم تیروییدمم موقع بارداری گفتن کم کار قرص میخوردم بعدش دکترم گفت ادامه بدم ولی تو این ازمایش تیروییدم پرکارشده بود بخاطر این دو مورد دکترم گفت فعلا این ماه اقدام نداشته باشم تا ماه بعد دوباره ازمایش بدم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
دوماه اقدام داشتم ماه پیش بتام رفت بالا ۵۸ بود دوروبعد شد۱۲ بعدم خونریزی رفتم دکتر گفت چیزی نیست یکس ...

ویتامین  دی خیلی تو بارداری تاثیر داره حتما تقویت کن

انشالله اگر خواست خدا باشه ماههای بعد، البته بازم میگم اگر خدا صلاح میدونه یک بچه سالم صالح بهم بده اگرم صلاحم نیست اصراری ندارم

انشالله اگر خواست خدا باشه ماههای بعد، البته بازم میگم اگر خدا صلاح میدونه یک بچه سالم صالح بهم بده ...

انشالله  توکل بخدا 

ویتامین  دی خیلی تو بارداری تاثیر داره حتما تقویت کن

اره عزیزم ویتامین دی ۹ بود هر‌روز اوایل ۲۰۰۰ میخوردم بعدش روزی یکدونه هزار پنج ماه هست که میخورم دکترم گفت باید هفته ای ۵۰۰۰۰ بخوری، البته دکترم عوص کردم اون دوباره بررسی کرد

اره عزیزم ویتامین دی ۹ بود هر‌روز اوایل ۲۰۰۰ میخوردم بعدش روزی یکدونه هزار پنج ماه هست که میخورم دکت ...

منم باید بخورم  این هفته یادم رفت ولی گفت هفته ای یع دونه دی ۳

این پیام خواهرمه 

سلام خدا صبر بده به اونای که بچه شون ازدست دادن خداکنه هرچی زودتر دامنشون سبزبشه   جای بچه شون پر بشه منم  فروردین ۹۷پسرم ازدست دادم نوسالش بود زندگیم بود فرشته ی خونه م بود  یه روز صبح خونه خواهرم بودم صبحرساعت شش بیدار شدم داروش بدم دیدم نفس نمیکشه  تابردیمش بیمارستان من وشوهرم باصدای بلند گریه میکردیم الان دارم گریه میکنم اینو مینوسم خیلی دلم گرفته پیامهای همتون خوندم

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
این پیام خواهرمه  سلام خدا صبر بده به اونای که بچه شون ازدست دادن خداکنه هرچی زودتر دامنشون سب ...

توشهرخودمون پسرم خاک کردیم وقتی برگشتیم  خونه مون جای پسرم خیلی خالی بود شب روز  من شوهرگریه میکردیم شوهرم بیشترداغون شد هرچی پسرم میدید خودش میبردمی شست  تامیتونست گریه میکرد  وقتی نماز میخوند سرسجاده باصدای بلند پسرم صدا میکردگریه میکرد

این پیام خواهرمه  سلام خدا صبر بده به اونای که بچه شون ازدست دادن خداکنه هرچی زودتر دامنشون سب ...

وای نمیدونم چی بگم فقط وفقط از خدا میخام به خواهرتون صبر بده خدا دلشو اروم کنه

ببخشیدچند سالش بود

ا

وای نمیدونم چی بگم فقط وفقط از خدا میخام به خواهرتون صبر بده خدا دلشو اروم کنه ببخشیدچند سالش بود ...

9 سالش بود ممنون عزیزم

توشهرخودمون پسرم خاک کردیم وقتی برگشتیم  خونه مون جای پسرم خیلی خالی بود شب روز  من شوهرگر ...

😭😭😭😭😭😭 خدا بهتون صبر بده عزیزم 😢😢😢😢