2777
2789
تو آذر سزارین شدم.تو اردیبهشت باز باردارشدم 

الان زیر نظری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم من هر روز غسل صبر حضرت رقیه میکنم

من دیگه دارم دیوونه میشم.این غم خیلی سنگینه،هر روزم تازه تر میشه

جوریه که تا ابدم فراموش نمیشه

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان زیر نظری 

نه بچه دومم که سقط کردم دیگه اصلا دکتر نرفتم

دکتر گفت دیگه نباید باردارشم،باید چکاپ شم

ولی من بیخیال شدم

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی

چه تاپیک عم انگیزی 

وقتی این اتفاق برای خودم افتاد فکر کردم من تنها کسیم که اینجوری سده اما تو بیمارستان به چشم دیدم که چند نفر مثل من بچشونو ازدست دادن

ماجرای من یه مقدار مفصله  یه بارم تاپیک زدم دربارش پربازدید شد 

اسمش این بود 

خودم دیدم که دیگر قلبم نمیتپد 

اما خلاصه بخوام بگم دخترم دو هفته کنارم بود و پرکشبد

سزارین شدم

الان دوتا پسر ۴ ساله و ۸ ماهه دارم

امیدتونونو از دست ندید خدا خیلی مهربونه

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
مطمئنم خدا اصلا دوستم نداره.موقعی من حامله بودم سه نفر همزمان بامن حامله بودن،الان اونا بچشون پیششون ...

این شرایطو هممون تجربه کردیم و داریم طعم تلخشو میچشیم که اونایی که با ما باردار بودن زایمان کردن و بچشون بغلشونه..اینکه دوست نداریم ببینیمشون کاملا طبیعیه حسادت نیست.حسادت اونه که واسشون آرزوی بد کنیم ولی ما برای دشمنمونم بد نمیخوایم فقط از هر جیزی که واسه ما یادآور روزهای پر از امید بارداریمون و بعدش آرزوهای بر باد رفته مون باشه دوری می کنیم که حقمونه و دلیل بر حسود بودن یا بد بودنمون نیست.

خدا خیلی دوستمون داره خواهر خوبم چون اگر همین الان بخوای بشینی لیست نعمت هایی رو که داری بنویسی تا ساعت ها باید بیدار بشینی و بنویسی..پس شکر کن خدا رو عزیزم و مطمئن باش به پاس قدردانیت نعمت بهتری ازش میگیری چون بخشنده ترینه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
چه تاپیک عم انگیزی  وقتی این اتفاق برای خودم افتاد فکر کردم من تنها کسیم که اینجوری سده اما تو ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم 

نه بچه دومم که سقط کردم دیگه اصلا دکتر نرفتم دکتر گفت دیگه نباید باردارشم،باید چکاپ شم ولی من بیخی ...

خوب چکاپ شو عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدا برات حفظش کنه عزیزم 

مرسی عزیزم

انشالله خدا هم جای اون گلای بهشتی بهتون نی نبی سالم و صالح بده

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
میفهم چی میگی من با این که یه پسر ۱۳ ساله دارم همین حس و دارم. اون روز همه بچه هاشون برداشتن بردن خو ...

عزیزم شنیدی تو دعاها توستایش خدا میگن: یا مَن هو بالمنظر الاعلی ..ای آنکه دارای دیدگاه برتری

ما دیدمون محدوده خداوند با دید وسیع و برتری که داره تمام جوانب و آینده و عاقبت بندگانش رو میدونه و میسنجه حتما حتما حتما خودش از همه آگاه تره و میدونه داره چکار میکنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
چه تاپیک عم انگیزی  وقتی این اتفاق برای خودم افتاد فکر کردم من تنها کسیم که اینجوری سده اما تو ...

خداروشکر  عزیزم انشالله همیشه سلامت باشن😍😍😍

چرا بچتونو از دست دادین چند روزش بود

من دیگه دارم دیوونه میشم.این غم خیلی سنگینه،هر روزم تازه تر میشه جوریه که تا ابدم فراموش نمیشه

مگه میشه ادم پاره تنش و فراموش کنه .من هرشب کلاه اکسیژن پسرم بو میکنم میخابم.ای کاش من جاش مرده بودم. هنوز باورم نمیشه. ۳۱۰۰ وزنش بود اینقد شلوغ بود تموم دستگاه اکسیژن ازدماغش میکند .پرستار بهم میگفتن چطور میخای نگهش داری خیلی شلوغه.اون روز که آسمونی شد پرستار گریه میکردن  

خداروشکر  عزیزم انشالله همیشه سلامت باشن😍😍😍 چرا بچتونو از دست دادین چند روزش بود

ممنون گلم 

اگه حوصله داری اون تاپیکی که گفتم بخون مفصل توصیح دادم

گفتن مشکل قلبی داره 

دو هفته پیشم بود