2777
2789
اره سونو نشون داد.گفتن علتش نامشخصه نه ازش ازمایش نگرفتن.سزارین شدم بعدشم بچمو خاک کردیم

ببخشید اولین زایمانتو چرا سزارین کردن؟؟؟ینی بخاطر قلب بچه نمیخواستن ریسک کنن و طبیعی زایمان کنی؟؟؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم  اگه حوصله داری اون تاپیکی که گفتم بخون مفصل توصیح دادم گفتن مشکل قلبی داره  ...

چشم عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ببخشید بچه ها من دیگه نمیتونم چیزی بگم.حرف زدن حالمو بدتر میکنه.خدافظتون

شب خوش عزیزم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ببخشید اولین زایمانتو چرا سزارین کردن؟؟؟ینی بخاطر قلب بچه نمیخواستن ریسک کنن و طبیعی زایمان کنی؟؟؟

نه بچه که تو شکمم مرده بود ولی خودم از طبیعی میترسیدم

اولشم که اصلا حاضر به زایمان نمیشدم میگفتم نمیزارم بدنیا بیاد ولی گفتن خودتم میمیری اخرش به زور ...‌

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
ببخشید بچه ها من دیگه نمیتونم چیزی بگم.حرف زدن حالمو بدتر میکنه.خدافظتون

الهی عزیزم بخدا منم همینطوریم.دکتر روانشناس بهم میگه دردل بگن ولی جزئیات یادآوری نکن .باز نمی تونم دست خودم نیست

شوهر منم همین و میگه. میگه اون فرشته و پاک بود رفت با گریه خودت و این یکی بچمو داغون میکنی

تو رو خدا اون پسرت گناه داره اذیتش نکن.جای آرش کوچولوت پیش خداست چون معصوم و فرشته بوده ولی پسر بزرگت گناه داره قوی باش تو مادری قوی بودن و از خودگذشتگی تو سرشتت هست

مرسی عزیزم انشالله خدا هم جای اون گلای بهشتی بهتون نی نبی سالم و صالح بده

تاپیکتو قبلا خوندم  😔

بچه ها ما چطور باید تحمل کنیم خیلی سخته خیلی 

ببین عزیز دلم ما الان چاره ای جز صبر نداریم چون فقط فقط یک راه جلومون هست که اونم صبره..ببین اگر بچه های ما اولین نفری بودند که از این دنیا میرفتن میتونستیم به خدا شکایت کنیم ولی اولین نفر نبودند آخرین نفر هم نبودند..هر کدوم از ما یه تایم داریم که کارمون با این دنیا تمومه حالا اونا خدا واسشون تایم خیییلی کوتاهی در نظر گرفته یا اصلا شاید روزی خور دنیا نبودند و فقط وسیله ای برای امتحان سخت الهی بودند..بپذیریم که خداوند بنده ای رو خلق نکرده که تونسته باشه بدون آزمایش الهی از این دنیا بره..هدفش هم نه آزار ماست نه باهامون مشکل داره برعکس عاشقمونه .هدفش تعالی روحمونه هدفش خیلی بالاست بخدا شعار نیست با همه وجودم حسش کردم.گریه کردن هیچ ایرادی نداره تازه تو اوج گریه هامون شکرگزاری کنیم و نشون بدیم چقدر خاضع و مطیع هستیم بخدا به آرامش میرسیم.فرشته هامونم سربلند میشن که مادر صبوری دارن..