2777
2789
من هم وقتی پریود شدم، ناراحت شدم ولی شوهرم گفت پیش میاد، نباید ناراحت کنی خودت رو، ماه بعد دوباره اق ...

انشالله..بهش یکم ایشالا ماشالا یاد بده🤣🤣خوراکه ما ایرونیاست ایشالا ماشالا الکی بگیم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من همسرم اهل میوه نبود بزور عادتش دادم هر روز باید میوه بخوره گرچه باید خرد کنم بزارم جلوش تا میل بف ...

همسر من هم نمیخوره، خیلی توی این مورد تنبله.

یه مدت هر روز سیب رو پوست میگرفتم، خرد میکردم میریختم توی ظرف میدادم ببره سر کار بخوره، 

غروب که برمی گشت خونه، میگفت ببخشید یادم رفت.

الان یه آب میوه گیری خریدم، تقریبا هر روز آب میوه ، بسته به اینکه چی داریم توی خونه، میگیرم، می ریزم توی بطری هم برای همسرم و هم خودم و میدم ببره با خودش بخوره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چه آزمایشاتی بود ازم میگرفتن نتیجه رو بمن نمیدادن ولی فکر کنم آزمایش کبد و کلیه و این چیزا ب ...

دکترای اینجا خیلی مسخره اند که نتیجه آزمایش رو به خودمون نمیدند، فقط اگه مشکلی باشه زنگ میزنن میگن بیا این رسید قرص رو بگیر.

همسر من هم نمیخوره، خیلی توی این مورد تنبله. یه مدت هر روز سیب رو پوست میگرفتم، خرد میکردم میریختم ...

واقعا تو دیگه همسر نمونه ای😄😄ولی خیلی خوبه هر دو مجبور میشین بخورین و الان که تو اقدامین به امید خدا زودتر نتیجه بگیرید

دکترای اینجا خیلی مسخره اند که نتیجه آزمایش رو به خودمون نمیدند، فقط اگه مشکلی باشه زنگ میزنن میگن ب ...

وااای چه بده!!ببین من انقدر ازمایشاتمو همیشه بالا و پایین میکنم و با قبلی ها و بعدی ها مقایسه میکنم و انقدر از دکترا سوال میپرسم ..اگه اونجا بودم با اردنگی از مطب پرتم میکردن بیرون😁

همسر من هم نمیخوره، خیلی توی این مورد تنبله. یه مدت هر روز سیب رو پوست میگرفتم، خرد میکردم میریختم ...

آفرین شوهر داری ات خیلی خوبه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

اره بنظرم بهتره اول قرصی چیزی بدن که بچه توی شکم فوت کنه بعد مادر رو سزارین یا زایمان طبیعی کنن 

چون احتمال اینکه زنده بمونه اگه زنده بدنیا بیاد زیاد هست 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
آفرین شوهر داری ات خیلی خوبه 

آخه خیلی تنبله توی این مورد و غذاش هم قد گنجشگه. از طرفی هم از نظر جسمی، با اینکه قدش بلند اما لاغر و کمی ضعیفه، زود سرما میخوره.

من دوست ندارم زیاد غذای بیرون یا آب میوه بازاری بخوره.

ما اصلا سوسیس، سس و هله و هوله نمیخوریم. فست فود هم به خیلی ندرت.

حتی پیتزا هم هر چند وقت یه بار از خودش میخوام توی خونه درست کنه.

واقعا تو دیگه همسر نمونه ای😄😄ولی خیلی خوبه هر دو مجبور میشین بخورین و الان که تو اقدامین به امید خ ...

البته حواسم هست که توجه زیادی هم خوب نیست، براشون عادت میشه.

همسرم هم مامانش خیلی ناز نازی بارش اورده😅😅

آخه خیلی تنبله توی این مورد و غذاش هم قد گنجشگه. از طرفی هم از نظر جسمی، با اینکه قدش بلند اما لاغر ...

خیلی خوبه تغذیه تون سالمه بارداریتون زودتر اتفاق میوفته..

نمیدونم بدبخت قراره چه بلایی سرش بیاد.اگه ببره غیرفانونی هم کورتاژکنن...وای وحشتناکه

بیچاره بیشتر بخاطر سنشه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
البته حواسم هست که توجه زیادی هم خوب نیست، براشون عادت میشه. همسرم هم مامانش خیلی ناز نازی بارش اور ...

دقیقا یهو به خودت نیای ببینی نقش مادر رو داری بازی میکنی😐😐البته به امید خدا بچه دار که بشی انقدررررر سرت شلوغ میشه که دیگه میوه بخوره و نخوره اصلا واست مهم نیست چون وقت نداری خودت موهاتو شونه کنی یا مسواک بزنی😂

پریناز جان خودت  کی میری اقدام

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین