2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر دلم میخواست بچه ام زنده می موند پاییز و زمستون رو با بچه ام سپری میکردم همه اش خونه رو گرم میکردم سرما نخوره بعد بهار می‌شد میذاشتمش توی کالسکه میبردمش بیرون 

هی روزگار هیچوقت نخواستی به دل من راه بیای 

همیشه سرناسازگاری با من داشتی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
چه مشکلی داره بچه ؟

هنوز مشخص نیست ولی وقتی نمیتونه بدون دستگاه نفس بکشه معلومه نرمال نیست چون نارس که نبوده بچه کامل کامل بوده تازه حدودا یه هفته هم بیشتر تو شکم مادرش بوده که مدفوع کرده و ریه ها و معده اش پر شده..بعد چون کلا بچه رفته بوده دوباره احیاش کردن احتمال خیلی زیاد آسیب مغزی دیده..با مامانم در ارتباطن ولی مامانم میگه من یه کلمه نمیپرسم فقط میشنوم و دلداری میدم چون وقتی تو بچتو از دست دادی توضیح دادنش واسه دیگران اذیتم میکرد.اونم خودشون به مامانم که دختر عمه شونه زنگ میزنن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من دیگه اصلا به بچه دار شدن فکر نمیکنم. از خدا میخام همین پسرمو برام حفظش کنه..وبه کسایی که بچه ندار ...

هنوز زوده ولی برای اینکه پسرت هر بچه ای رت دید وحسرت نخوره اگه  شرایطشو داری بعدا  اقدام  کن 

البته اگه دوست داری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اینقدر دلم میخواست بچه ام زنده می موند پاییز و زمستون رو با بچه ام سپری میکردم همه اش خونه رو گرم می ...

الهی عزیزم.من تموم وسایل بچمو خریده بودم همه رو پسرم انتخاب کرده بود .از ناخن گیر بگیر تا چیزای تازه مد شده .من برای پسر اولم نخریده بودم.حتی کالسکه هم گرفت. بهش میگفتم الان لازم نیست بعدا میخریم‌ .میگفت نه باید همه چی براش بگیریم. 

نه عوضی ها  پمادهایی هم که میدن اصلا فایده نداره  توی حاملگی اونقدر زیاد میخارید که شب ب ...

من فک میکردم اونجا خیلی خیلی بهتر ووبیشتر پیگیری میکنند 

خودت بخواه ازشون برات آزمایش  بنویسه برای کبد واینا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

آذی جون من فکر میکنم اگر شغل همسرم مث همسر شما بود و فست فود داشت الان من چه تپلی بودم!!چه حالی میده غذا درست نکنی😁واقعا بی جنبه ام ..دچار چربی خون و فشار خوک و کلسترول بالا و ..میشدم😙

سلام مونا جون.خوبی؟خیلی وقته نبودی!انشالله به سلامتی اقدام کنی عزیزم.این ماه نشد ماه بعد..توکل به خد ...

ممنون ماری جان اره مشکلاتی برام پیش اومد اما خدارو شکر به خیر گذشت اشالله توهم دلت شاد بشه به زودی

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
نه عوضی ها  پمادهایی هم که میدن اصلا فایده نداره  توی حاملگی اونقدر زیاد میخارید که شب ب ...

وااا چقدر ابله بودن که ازت یه آزمایش آنزیمای کبدی نگرفتن؟؟شاید آنزیمای کبدیت بالا بوده و باعث مرگ بچه شده

من فک میکردم اونجا خیلی خیلی بهتر ووبیشتر پیگیری میکنند  خودت بخواه ازشون برات آزمایش   ...

نه بابا 

حالا باید بهشون بگم برام بنویسن اگه باز نگن مشکلی نیس 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود