2777
2789
بچه هانمیخام فکرکنیدمن ادم لوسی هستم هرروزقهرمیکنم  من امروزدلم گرفته بودزنگ زدم خانم مری ایشو ...

مهرک جان چرا همه چیو با هم قاتی می کنی.لطفا وقتی حرف های بین ما رو میگی کامل بگو تا باعث سوبرداشت نشه عزیزم.گفتی من قصد خودکشی دارم برم پیش دخترم منم گفتم با خودکشی هرگز دخترتو نخواهی دید و به قعر جهنم میری گفتم الان که افکار خودکشی اومده سراغت شیطان اومده پیشت برو قرآن بخون و از خدا بخواه باهات حرف بزنه.

من کار بدی در حقت نکردم که دلتو شکونده باشم و پیش وجدانم سرافکنده باشم.من بیشتر از آنچه در توانم بوده باهات در ارتباط بودم و سعی کردم بتونم کمکت کنم ولی غم نداشتن بچه ات و سوختنت این رفتارتو با من توجیه نمیکنه.ازت انتظار صداقت دارم .

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم خوب میشه من بیقرار میشم... و بالعکس..

آخه خیلی داغتون تازه ست تازه ۴۰ روز گذشته خیلی طبیعیه..ولی همسرت آروم میشه کم کم ولی تو شاید تا ۵ ماه دیگه هم خیلی آروم نشی یه لحظاتی خوبی یه لحظاتی غصه داری

خدا رو شکر ... من راستش الان خوب نیستم .. زندادشم بعد از من حامله شد الان اومده خونه اون داداشم که ط ...

میفهمم عزیزم اصلا حسادت نیست طبیعیه..من که نه خانم باردار نه بچه نوزاد میتونستم ببینم الان حدود ۴ ماه و نیم میگذره یکم بهتر شدم ولی حسادت نیست نگران نباش خودتم سرزنش نکن

آخه خیلی داغتون تازه ست تازه ۴۰ روز گذشته خیلی طبیعیه..ولی همسرت آروم میشه کم کم ولی تو شاید تا ۵ ما ...

میدونم عزیزم... تازه من بشدت آدم قوی هستم.. ولی ی وقتایی ... خودت میدونی توضیح دادن نداره وقتی درد منو کشیدی... سعی میکنم زودتر خوب بشم که بتونم اقدام کنم...

میفهمم عزیزم اصلا حسادت نیست طبیعیه..من که نه خانم باردار نه بچه نوزاد میتونستم ببینم الان حدود ۴ ما ...

ممنون عزیزم حرفات آرومم میکنه... باور میکنی اصلا نتونستم پیشش بشینم بنده خدا رو.. سریع اومدم بالا... فقط بی صدا اشک ریختم ...

اگرصلدق بودی تلفنموردنمیکردی باداوناروبگی من متاسفم که تواین دنیابه این بزرگی گفتم ادمای خوب زیادن ک ...

مهرک جان من نمیتونم هر زمان که شما خواستی تلفنو جواب بدم چه بسا امروز از صبح گوشیم فلایت مود بوده و دلیلی نمیبینم توضیح بدم بعدم بهت توضیح دادم که همسرم ساعت سه و نیم میاد خونه و دوست نداره هیچ کسی یا هیچ چیزی منو یاد بچم بندازه خوشش نمیاد ..منم که هر وقت تونستم زنگ زدی جوابتو دادم و واست وقت گذاشتم.متاسفم که از دیگران انتظارات بیش از حد داری.من نه از تو ناراحتم نه دلتو شکستم اتفاقا خیلی هم دعات میکنم و آرزومه زودتر باردار بشی عزیزم.ولی همه تلاشمو این چند ماه کردم دوستم بعد به این نتیجه رسیدم من به اندازه وظیفه خودم کمکت کردم و بهتره خودمو دریابم که وضعیتم مشابه توئه و همون درد رو تحمل میکنم.فکر نمیکنم اسم این دل شکوندن باشه!!

مهرک جان من نمیتونم هر زمان که شما خواستی تلفنو جواب بدم چه بسا امروز از صبح گوشیم فلایت مود بوده و ...

خودتوتوجیه نکن میتونستی اینوبگی نه اینکه من دارم خودمو‌یدامیکنم شمارومن تاثیرمیزاری باعث میشی هرچی رشته کردم پنبه شه این حرفتوهیچوقت یادم نمیره خداخودش قضاوت کنه

میدونم عزیزم... تازه من بشدت آدم قوی هستم.. ولی ی وقتایی ... خودت میدونی توضیح دادن نداره وقتی درد م ...

میفهمم.منم خیلی سختی های زندگی رو با همسرم دو تایی پشت سر گذاشتیم موفق هم شدیم و بعدش گفتیم این یکی هم تموم شد با کمک خدا....اما این بار واقعا اسمش سختی نبود مصیبت بود..زمان نیازه..خودتم کمک کن به خودت.الان گه واسه ورزش زوده مگه اینکه بتونی یوگا کار کنی عالیه ولی با هر چیزی که میتونی خودتو مشغول کن این روزای تلخ بگذره

به یکی از آشناهای ما گفتن سندروم داون داره اونم وقتی فهمید که مجوز نمیدادن سونو سه بعدیم رفته بود ول ...

یه خانمی تو سایت بچش فک کنم هفته ۲۰ اینا  بود گفتن یه مشکل جزیی مال کلیه دکترم محوز نمیداد خاست سقط کنه من که خیلی نصیحت کردم و منعش کردم اخرش نمیدونم چکار  کرد ولی احتمال زیاد سقط کرد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین