2777
2789
نه عزیزم اصلا بچه  ندارم بارداری اولم بود پسرم...این دومی هست... اولی ختم بارداری دادن تو 31 ه ...

علت ختم بارداریت آنزیمای بالای کبدت بود؟؟؟

خدا رو شکر کن طبیعی زایمان کردی

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
نه عزیزم اصلا بچه  ندارم بارداری اولم بود پسرم...این دومی هست... اولی ختم بارداری دادن تو 31 ه ...

من و تو هم سن هستیم من اول سپتامبر ۱۹۸۳😍از روی اسم کاربریت حدس زدم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هانمیخام فکرکنیدمن ادم لوسی هستم هرروزقهرمیکنم 

من امروزدلم گرفته بودزنگ زدم خانم مری ایشون بامن صحبت نکردن چون ترسیدن من باعث تضعیف ایمانشون بشم دلم شکسته بوشکسته ترشداه کشیدم ایشون میگن شیطان بمنروامورده تاالان گریه کردم عیب نداره گفتم خداخودت بزرگی جواب دلهای شکسته روهم میدی واگذارمیکنم بخودت که خوب جواب دلهای شکسته رومیدی ببخشیدهرباررفتم اومدم ولی اینبارقلبم وروحم واقعاشکست خوردشدم خداراجب بنده هاش تصمیم میگیره نه بنده ها

سلام آدینه جون.خوبم خدا رو شکر.تو چطوری؟

خدا رو شکر ... من راستش الان خوب نیستم .. زندادشم بعد از من حامله شد الان اومده خونه اون داداشم که طبقه پایین ما زندگی میکنن... شکمش رو که دیدم ..😢😢😢خدا منو ببخشه... اصلا حسادت نیست.. ولی بچه من کووووو😢😢😢😢😭😭ماری حالم خوب نیست....

بچه هانمیخام فکرکنیدمن ادم لوسی هستم هرروزقهرمیکنم  من امروزدلم گرفته بودزنگ زدم خانم مری ایشو ...

عزیزم چی شده... ترا خدا خودتو درگیر این جور چیزا نکن هم تو واسمون عزیزی هم ماری.. بچه ها ما غم داریم... غممون بزرگه... فقط خودمون حالمون رو درک میکنیم.. من الان اشکم بند نمیاد... ترا خدا با هم بد نباشید...

علت ختم بارداریت آنزیمای بالای کبدت بود؟؟؟ خدا رو شکر کن طبیعی زایمان کردی

نه عزیزم مسمومیت بارداری بود و توقف رشد بچه...کلا بچم از ماه پنج به بعد رشدش خیلی کم شد خیلی ازمایش و سونو دادم ولی اصلا نفهمیدن علت این وضعیت چی بود...ای یو جی ار بود به صورت نامتقارن...یعنی رشد سرش دو هفته عقب بود ولی شکم و پا اواخر بارداری تا 6 هفته اختلاف نشون میداد...پسرم موقع زایمان 800 گرم بود..بمیرم براش... بمیرم....

اینقد شیر داشتم وقتی به دنیا اومد با باند هرچی سفت میبستم بازم میومد... کل این حاملگی با دلتنگی اون گذشت چون خیلی زمانش با اون یکی بود اونم قرار بود پاییز به دنیا بیاد...

اره عزیزم هم سنیم منم 36 سالمه...