2777
2789
ممنون گلم ❤❤

خوبی عزیزم بچه هات خوبن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خداصبرت بده فرشته کوچولوت الان پیشه کسیه که از مادر هم براش دلسوزتره پس دلتو آروم کن ان شاالله ...

الانم دیگه از مرگ نمیترسم نه اینکه بی گناهم نه فقط بخاطر اینکه می تونم فرشتمو ببینم .من حتی نتونستم بهش شیر بدم تو این چهار روز یه روز نصف پیشش بودم .وفقط نوازش میکردم و مای بی بیشو عوض میکردم .ازش یه عکس و یه کلاه اکسیژن و دارم ..بچم نتونست لباساشو ببپوشه

وای دوستان خاطرات ناراحت کننده اتون بازگو نکنید خودتون اذیت می کنید رو روحیتون تاثیر بدی میذاره سعی کنید فراموش کنید

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
وای دوستان خاطرات ناراحت کننده اتون بازگو نکنید خودتون اذیت می کنید رو روحیتون تاثیر بدی میذاره سعی ...

اره واقعامنم گذشته یادم میاددستم یخ میکنه تمام بدنم میلرزه ترخداخودتونوزجرندین ماخودمون الان زجرنبودشونوداریم میکشیم 

ازاین همه خبربدحالم بددترمیشه خداچرااینجوری امتحانمون میکنه چرامیسزونتمون وای خدادلم داره میترکه

براي تو و همه آرزوي شادي مي كنم

براي دل خودم كه آرزوم نگرفت 

خيلي صداش كردم حتي تو رانندگي هم صلوات شمار تو دستم بود ميترسيم حتي يك لحظه هم ذكر نگم ولي نشد

اميدوارم براي همه كه دلتون شكسته دلتون شاد بشه شاد شاد

همه اشكهاتون از شادي باشه نه از غم

وای دوستان خاطرات ناراحت کننده اتون بازگو نکنید خودتون اذیت می کنید رو روحیتون تاثیر بدی میذاره سعی ...

خواهشا اگر توي موضوع بتونيم به هم كمك كنيم عاليه

چون من غير از خودم دارم اطرافيانم رو هم داغون مي كنم

خواهشا اگر توي موضوع بتونيم به هم كمك كنيم عاليه چون من غير از خودم دارم اطرافيانم رو هم داغون مي ك ...

منم ازهمه اطرافیانم بریدم چون نمیفهمن بیااینجابگوهرچی دلت میخادماهمه باپوست واستخوانمون حس میکنیم

خواهشا اگر توي موضوع بتونيم به هم كمك كنيم عاليه چون من غير از خودم دارم اطرافيانم رو هم داغون مي ك ...

درد دل کردن بد نیست اما جزییات تعریف کردن و یاد اوری خاطرات بد اصلا خوب نیست روحیه اشون داغون تر میشه ما ودیعه الهیم 

نباید به خودمون صدمه بزنیم. خدا خودش دوبار گفته ان مع العسر یسرا مطمین باشین خدا نمیزاره اینطوری بمونه 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده