2777
2789
مشکل پسرت چی بود؟؟زایمانت به موقع بود؟

من بخاطر قند بیمارستان بستری شدم تا قندم کنترل بشه..دکتر خودم تاریخ ۲۰ شهریور زده بود ولی دکتر کشیک بیمارستان منو عمل کرد ..بدون اینکه بهم امپول ریه بزنه .بیمارستان هم دستگاه درست حسابی نداشت منو تو هفته ۳۶ سزارین کرد .ریه پسرم خوب تشکیل نشده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست مثل من که چقدر بعد پر کشیدن بچم عذاب وجدان داشتم و هی میگفتم بمیرم برات مامان چرا اینکارو نکردم ...

وای خدا مرسی که درکم میکنی آره آدم همش عذاب وجدان داره آدم واسه خودش ازکاه کوه میسازه

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
خدا بخواد با تمام این مشکلات بازم میتونی مادر بشی فقط کافیه اون بخواد  یکی از دوستای من سرطان ...

ان شاءالله خدا برای شما هم میخواد فقط باید منتظر زمانش باشیم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
من بخاطر قند بیمارستان بستری شدم تا قندم کنترل بشه..دکتر خودم تاریخ ۲۰ شهریور زده بود ولی دکتر کشیک ...

ای خاک عالم بر سرشون کنن خدااااایا..چقدر راحت😢😢😢بچه ای که اون همه واسش زحمت کشیدی پر کشید و رفت بخاطر یه عده بی سواد و از خدا بی خبر

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من بخاطر قند بیمارستان بستری شدم تا قندم کنترل بشه..دکتر خودم تاریخ ۲۰ شهریور زده بود ولی دکتر کشیک ...

وای خدا تو شکمت آسمونی شد 

کدوم شهری عزیزم اگه دوس داری بگو

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدا بخواد با تمام این مشکلات بازم میتونی مادر بشی فقط کافیه اون بخواد  یکی از دوستای من سرطان ...

آره واسه خدا کاری نداره

اما خیلی نگران قلبم هستم بخدا از مردن نمیترسم از بچه دار نشدن میترسم

وای خدا مرسی که درکم میکنی آره آدم همش عذاب وجدان داره آدم واسه خودش ازکاه کوه میسازه

دست از سرمنم بر نمیداره 😔😔 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم استرس ونارحتی مشکل تخمدان اورده قلبمم گاهی اینقدردردمیگیره میگم‌اخیش الان میایسته میمیرم نیرم پی ...

نه عزیزم خدا نکنه همش با خودت تکرار کن که من قراره دوباره مامان بشم قراره روزای خوب ببینم قراره بچه های قدنیم قد داشته باشم ووو‌....اگه بچه میخوای باید با خودت و احساساتت بجنگی

آره واسه خدا کاری نداره اما خیلی نگران قلبم هستم بخدا از مردن نمیترسم از بچه دار نشدن میترسم

قلبت چشه مگه .

نترس عزیزم