2777
2789
منم ۴ ماه پیش بارداری سومم خارج از رحم شدم و عمل و از دست دادن لوله خیلی افتضاح بود خیلی البته بچه ن ...

الهی عزیزم واقعا سخته 

من مدیون مامانم هستم که نذاشت عملم کنن آمپول هم نمیتونستن تجویز کنن چون سقط قبلیم بقایا رو با آمپول دفع کردم مامانم برام داروگیاهی آورد بعد دو روز دوتا جنین دفع شدن ولی شاید باور نکنی حتی دست و پاهاشون جوونه زده بود ازشون عکس گرفتم بعضی وقتای تنهاییم به عکساشون نگاه میکنم گریع میکنم 

😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم واقعا سخته  من مدیون مامانم هستم که نذاشت عملم کنن آمپول هم نمیتونستن تجویز کنن چون ...

خدا رو شکر عزیزم من به اونجا نرسید پاره شده بود و خونریزی داخلی داشتم الهی بمیرم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام‌بچه‌ هاممنونم ازبابت این همه لطف ومهربونیتون مری تااخرعمربگردنم حق داره اون منوبخدانزدیک کرد با ...

عزیزم انشالله بهتر شی گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
دو سال که حسرت خنده هاش مونده به دلم

بمیرم برای دلت منم یکساله که حتی حسرت گریه هاشم مونده تو دلم ازش فقط برام یه سنگ مزار سرد مونده که جز اونجا جایی رو واسه تخلیه احساسات مادرانم ندارم همش میرم اونجا محکم میزنم از سنگ داد میزنم که پاشو پاشو جوابمو بده توکه وقتی خواب بودی تا من جیکم درمیود زودتر از خواب بیدار میشدی الان چیشده که این همه صدات میزنم ولی صدات درنمیاد

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
الهی عزیزم واقعا سخته  من مدیون مامانم هستم که نذاشت عملم کنن آمپول هم نمیتونستن تجویز کنن چون ...

چند هفته بودی ؟ جنین منم همینطور کاش میشد ببینم ک چقدر بودن 

سلام‌بچه‌ هاممنونم ازبابت این همه لطف ومهربونیتون مری تااخرعمربگردنم حق داره اون منوبخدانزدیک کرد با ...

وای عریرم اشکال نداره همین که جلو انداختی نسونه خوبیه رحمت داره آماده میشع 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یکم به خودت فرصت بده بدون دارو اقدام کن

اره عزیزم من از اول که خواستم اقدام کنم همش زیرنظر دکتر بودم چون تو شهر غریبم نمیخواستم مثلا مشکلی پیش بیاد نمیدونستم بعضی دکترا جون آدمیزاد براشون مهم نیس 

تندتند دارو میداد آمپول میداد که زود باردار شم اولی که سقط شد باز گفت بعد از سه ماه بیا پیشم بعد سه ماه رفتم همون آشو همون کاسه بعدشم که سونو گفت جنینا مردن و تو لوله سمت راستن بهم گفت خو براچی اومدی پیشم برو بیمارستان عمل کن 

😊
من دوبار خواب دیدم یه بار خواب دیدم دنبال دکترم ببینم بچم چرا آسمونی شد ببخشید من هنوز نمیتونم زیاد ...

منم اصلا نمیتونم از کلمه ی مردن استفاده کنم خیلی برام سنگین میاد که بگم میرم سرقبر .....بعضی اوقات که همسرم زنگ میزنه میگه میرم مزار میای،سرش داد میزنم که ازاین کلمه استفاده نکن من بدم میاد بگو میرم پیش فاطمه نگو میرم سرقبرش

چه خواب قشنگی انشالله که خیر باشه عزیزم

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
این رو واسه مهرا می نویسم شاید بخونه. دیشب حالم خوب نبود، سر درد بدی داشتم سعی کردم زود بخوام. خواب ...

الهی قربون دل پاکت برم خداکنه خوابت بزودی تعبیرشه یعنی میشه ماهکم باشه اخ ماهکم‌ که ازوقتی رفتی منم بردی زیرخاک

چند هفته بودی ؟ جنین منم همینطور کاش میشد ببینم ک چقدر بودن 

یازده هفته تموم شده بود که گفتن خارج از رحمه

البته اون هفته آخر دیگه مرده بودن چون من قشنگ ضربان قلبشونو زیردلم حس میکردم اون هفته دیگه حس نمیکردم 

😊
خداخیلی بزرگ ولی صبرمن کم شده

مهرا جون عزیزم نگرانت شدیم 

چه خوب اومدی 

انشالله که به حق این روزای عزیز این آخرین پریودی ات باشه و تا نه ماه نیاد 

چه خوب شد اومدی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
ممنون هدانا جان ان شاءالله همه مون وای خدا چقدر محرم امسال با روضه های حضرت علی اصغر گریه کردم خیلی ...

😭😭😭😭😭بمیرم الهی عزیزم..

وقتی به غمت فکر میکنم قلبم درد میگیره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
یازده هفته تموم شده بود که گفتن خارج از رحمه البته اون هفته آخر دیگه مرده بودن چون من قشنگ ضربان قل ...

یعنی تا یازده هفته نرفتی سونو ک ببینی داخل رحمه یا خارج از رحم پس چرا برا من ک ۶هفته بود لوله رو پاره کرده بود ؟