2777
2789
منم بیادت بودم گلم برات پیام گداشتم نبودی  عزیزم امیدوارم سال دیگه نی نی بعل بری شیرخوارگان&nbs ...

ممنون هدانا جان ان شاءالله همه مون وای خدا چقدر محرم امسال با روضه های حضرت علی اصغر گریه کردم خیلی یادتون کردم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبار خواب دیدم یه بار خواب دیدم دنبال دکترم ببینم بچم چرا آسمونی شد ببخشید من هنوز نمیتونم زیاد ...

همش به خاطر افکار و ذهن پریشونته عزیزم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام ۸ شهریور امسال آرش خوشگلم بدنیا اومد و بخاطر نداشتن دستگاه وبی کفایتی دکترا از دست دادمش

خدا بهت صبر بده و وجدان کاری و مسئولیت پذیری به دکترامون.منم خیلی از بی وجدانی دکترا رنج دیدم طفلک پسرم خیلی اذیت شد

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

سلام‌بچه‌ هاممنونم ازبابت این همه لطف ومهربونیتون مری تااخرعمربگردنم حق داره اون منوبخدانزدیک کرد باعث شددستموبگیره بلندشم من بعدرفتن بچم مرده بودم اون زندم کردتااخرعمرم نوکرشم دلم گرفت چون  من همه علائم بارداریوداشتم دلموذره ای خوش کرده بودم پریودشدم خراب شدم میدونم کفرگفتم ولی یجاهوندمدغم اولادانقدرسخته که خداگفته بندم کفربگه هم بهش حق میدم ازبس مهربون پریودشدم هیچی نخوردم باشوهرم دعوام شدوامشبم سرم زدم ازضعف اونم بافشار۷

سلام ۸ شهریور امسال آرش خوشگلم بدنیا اومد و بخاطر نداشتن دستگاه وبی کفایتی دکترا از دست دادمش

😢😢😢عزیزم خدا بهت  صبر بده 

چرا اخه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من دوبار خواب دیدم یه بار خواب دیدم دنبال دکترم ببینم بچم چرا آسمونی شد ببخشید من هنوز نمیتونم زیاد ...

هدانا منم دیشب خواب میدیدم دو تا پسر دوقلو دارم خیلی ناز بعد یکیش میبردن انگار مال من نبود فک کنم آرسامم بود 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
منم دوبار با لتروزول و اچ سی جی باردار شدم هردوبارم دوقلو ولی بار اول تو هفت هفته سقط شدن خودبخود با ...

یکم به خودت فرصت بده بدون دارو اقدام کن

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
الهی خیلی سخت و ناراحت کنده است حق داری من دعات می کنم ان شاا... که به زودی غمشون فراموش کنی هرچند م ...

ممنونم عزیزدلم انشالله بسلامت زایمان کنی و موقع زایمان برا ماها دعا کن فداتشم

سلام‌بچه‌ هاممنونم ازبابت این همه لطف ومهربونیتون مری تااخرعمربگردنم حق داره اون منوبخدانزدیک کرد با ...

سلام مهرای عزیزم فداتشم ناراحت نباش خدای ما هم بزرگه فقط همین 

همش به خاطر افکار و ذهن پریشونته عزیزم

اره بخدا راست میگی ها امروز رفتم لب رود عقط میرفتم هرکاری کردم نتونستم جیغ بزنم همش تو گلوم خفه میشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین